Edelsteen kaarshouders

Ontdek de mooiste edelsteen theelichthouders bij Kristalmeester. Maak het in huis gezellig met deze edelsteen sfeerlichten. Een mooi cadeau om te ontvangen of te geven.

Edelsteen kaarshouders 

Edelsteen kaarshouders vormen een samensmelting van natuurlijke schoonheid en spirituele verlichting. Deze prachtig vormgegeven houders zijn gemaakt van diverse edelstenen. Elke edelsteen kaarshouder brengt een eigen sfeer en helende energie in elke ruimte.

Kaarshouders met bijzondere energieën en esthetiek

Bij Kristalmeester bieden we verschillende edelsteen kaarshouders aan, elk met hun eigen bijzondere energie en esthetiek. Onze Himalaya zoutsteen houder, gevormd uit het zuivere zout van oude zeeën, straalt een warme gloed uit en wordt vaak gewaardeerd om de reinigende en zuiverende eigenschappen. Voor een symbolisch evenwicht bieden we ook de Seleniet theelichthouder duo Yin en Yang aan, waarbij het duo Yin en Yang wordt vertegenwoordigd in een harmonieuze en kalmerende verlichting. Ontdek onze edelsteen kaarshouders en breng sfeer in je huis met deze prachtige edelsteen kaarshouders.

Spirituele en energetische voordelen

Edelsteen kaarshouders dragen een diepgaande spirituele en energetische waarde met zich mee. Elke edelsteen heeft namelijk zijn eigen unieke energie en frequentie, die kan resoneren met bepaalde aspecten van ons. Wanneer een kaars in een edelsteen kaarshouder wordt geplaatst, wordt de energie van de edelsteen versterkt en verspreidt deze zich in de ruimte. Dit kan helpen bij het creëren van een sfeer van rust, balans en positieve energie. Verschillende edelstenen kunnen verschillende effecten hebben; sommige bevorderen ontspanning en meditatie, terwijl andere emotionele heling of spirituele groei kunnen ondersteunen. Door bewust te kiezen welke edelsteen kaarshouder bij je past, kun je een dieper contact maken met jezelf en je leefomgeving in balans brengen.

Edelsteen kaarshouders bestellen bij Kristalmeester

Bij Kristalmeester is het bestellen van je favoriete edelsteen kaarshouders een eenvoudig proces. Mocht je advies of hulp nodig hebben, onze experts staan klaar om je te begeleiden en om al je vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies. Creëer een warme sfeer van rust in je huis!

Himalaya Zoutsteen theelichthouder
€6,95
Mooie Himalaya Zoutsteen theelichthouder. Himalaya Zoutsteen heeft een heerlijke rustgevende werking. Zorgt voor een verfrissende en energieke sfeer in ruimtes. Stimuleert een goede nachtrust.Lees meer
Rozenkwarts theelichthouder
€27,95
Mooie Rozenkwarts theelichthouder. Rozenkwarts de steen van liefde en vrede met een zachte liefdevolle energie. Opent het Hartchakra en leert je weer contact te maken met je gevoel. Misstaat in geen enkel interieur!Lees meer
Rozenkwarts theelichthouder
Seleniet theelichthouder duo Yin & Yang
€27,50
Mooie Seleniet theelichthouder duo Yin & Yang. Seleniet is een bijzonder rustgevende steen en staat bekend als een echte engelensteen. Laat je eenvoudig connectie maken met andere energieën en dimensies.Lees meer
Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.