Blauwe Calciet Bol 10 cm - nr. 2
€98,50
Prachtige Blauwe Calciet Bol met een doorsnede van 10 cm. Blauwe Calciet grijpt aan op het keelchakra en bevordert de communicatie vanuit het hart. Een fijne milde steen voor gevoelige en emotionele mensen.Lees meer
Aventurijn Kaars - een lichtje vol geluk
€22,95
Prachtige Aventurijn kaars, een lichtje vol geluk. Deze prachtige kaars is hand gegoten door Kristalmeester. Gemaakt van biologisch afbreekbare soja wax en voorzien van een heerlijke verfrissende natuurlijke aroma van bos citrus.Lees meer
Rode Jaspis Engelen Vleugel Hanger
€9,95
Mooie Rode Jaspis Engelen Vleugel Hanger met zilver oog. Rode Jaspis is een krachtige en fijne aardende steen. Werkt sterk zuiverend en ontgiftend. Heeft een positieve werking op de spijsvertering en het hormoonstelsel.Lees meer
Rozenkwarts Kaars - een lichtje vol liefde
€22,95
Prachtige Rozenkwarts kaars, een lichtje vol liefde. Deze prachtige kaars is hand gegoten door Kristalmeester. Gemaakt van biologisch afbreekbare soja wax en voorzien van een heerlijke verfrissende natuurlijke aroma van wilde rozen.Lees meer

Kristallen kopen bij Kristalmeester

Bij Kristalmeester vind je verschillende kristallen, edelstenen en mineralen. Kristallen kunnen een spirituele betekenis en werking hebben. Al eeuwen en tradities lang worden er helende eigenschappen en energieën toegekend aan edelstenen en kristallen. Zo kunnen ze bijdragen aan een goede balans in ons hectische leven. Iedere steen heeft zijn unieke geboortegrond, eigenschappen, trilling en energie. Door het ervaren van de schoonheid en energie van de stenen kan je bewustzijn vergroot worden. Zo kun je leren zien en accepteren wie je werkelijk bent. Dát is de visie van Kristalmeester. 

 

Wat zijn kristallen?

Kristallen worden gevormd uit mineralen en hebben een unieke structuur. Alle edelstenen bestaan uit mineralen, maar niet iedere mineraal is een edelsteen of kristal. Het verschil tussen edelstenen en kristallen hangt af van verschillende elementen, zoals de complexiteit van de samenstelling en de aan- of afwezigheid van een kristallijne hardheid. 

 

Soorten kristallen en hun betekenis

Er zijn wel duizenden verschillende edelstenen. Hiervan zijn er ongeveer 3500 bekend van naam. Een van de meest bekende edelstenen is Amethist. Amethist is een veelzijdige en diep spirituele steen. Deze steen kan helpen bij klachten als hoofdpijn en slapeloosheid. Daarnaast kan de amethist ook een ondersteuning zijn bij je spirituele ontwikkeling. Een andere bekende edelsteen is Aquamarijn. Deze mooie blauw groene steen kalmeert het lichaam en de geest. Het overbelaste immuunsysteem komt door Aquamarijn weer tot rust en er ontstaat balans in het hormonale stelsel. Ben je benieuwd welke stenen nog meer bij kunnen dragen aan jouw welzijn? Ons edelstenen overzicht kan je verder op weg helpen. 

 

Verschillende functies van kristallen

Kristallen zijn erg veelzijdig en kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Wist je dat kristallen en edelstenen ook een goede toevoeging kunnen zijn voor wellness? Zo zijn de massagerollers van edelsteen en guasha stenen erg populair. Een belangrijk aspect om langer van je edelstenen te kunnen genieten is het reinigen en opladen van je edelstenen. Verder zijn edelstenen en sterrenbeelden een mooie combinatie. Ze geven samen inzicht in je karaktereigenschappen en hoe je op bepaalde situaties reageert. 

 

Kristallen kopen?

Of je nou op zoek bent naar edelstenen met een speciale betekenis of graag edelsteensieraden cadeau doet, bij Kristalmeester bestel je jouw favoriete kristallen gemakkelijk online. Vervolgens krijg je binnen twee tot drie dagen je kristallen in huis. Kristallen, mineralen en edelstenen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Belangrijk om te weten is dat edelstenen, mineralen en kristallen alleen als ondersteuning gebruikt kunnen worden en nooit een vervanging zijn voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.

Sterrenbeelden

Edelstenen en sterrenbeelden zijn een mooie combinatie en vullen elkaar mooi aan omdat ze inzicht geven in je karaktereigenschappen en hoe je op bepaalde situaties reageert.

Lees meer
Chakra's

Edelstenen en Chakra's zijn een eeuwen oude combinatie. Edelstenen kunnen door hun unieke eigenschappen een belangrijke rol spelen bij de werking van de Chakra's zoals het vrijmaken van energetische blokkades.

Lees meer