KRISTALLEN KOPEN BIJ KRISTALMEESTER

Bij Kristalmeester vind je meer dan 200 soorten kristallen, edelstenen en mineralen. Ontdek nu de betekenis en werking van kristallen en edelstenen bij Kristalmeester!

Barnsteen Hanger met Zilveroog - nr. 4
€15,50
Prachtige Barnsteen hanger met zilveroog. Barnsteen maakt vrolijk en heeft een beschermende, reinigende en aardende werking. Haalt negatieve energie weg en transformeert deze in positieve energie.Lees meer
Elesitaal Rookkwarts (krokodillenkwarts) punt - nr. 1
€99,95
Prachtige Elestiaal Rookkwarts of Krokodillenkwarts. Een waar meester kristal. Heeft een zachte energie die energetische blokkades opheft. Biedt steun en troost en laat je naar binnen keren. Prachtige meditatie steen.Lees meer
Ametrien EX hanger met zilver oog - nr. 2
€19,95
Mooie Ametrien EX hanger met zilver oog. EX staat voor extra kwaliteit. Een zeer spirituele combinatie steen die onder andere innerlijke rust en spirituele verdieping brengt van Amethist in combinatie met de vrolijke en zonnige energie van Citrien!Lees meer
Roze Amethist freeform - nr. 2
€82,50
Prachtige zeldzame Roze Amethist van maar liefst 860 gram. Heeft een heerlijk zachte, ontspannen en liefdevolle energie. Roze Amethist brengt je dichter bij je hart en helpt je om diepere lagen in jezelf te ontdekken.Lees meer
Roze Amethist freeform - nr. 2
Roze Amethist freeform - nr. 1
€82,50
Prachtige zeldzame Roze Amethist van maar liefst 861 gram. Heeft een heerlijk zachte, ontspannen en liefdevolle energie. Roze Amethist brengt je dichter bij je hart en helpt je om diepere lagen in jezelf te ontdekken.Lees meer
Roze Amethist freeform - nr. 1

Kristallen kopen bij Kristalmeester

Bij Kristalmeester® vind je verschillende kristallen, edelstenen en mineralen. Kristallen kunnen een spirituele betekenis en werking hebben. Al eeuwen en tradities lang worden er helende eigenschappen en energieën toegekend aan edelstenen en kristallen. Zo kunnen ze bijdragen aan een goede balans in ons hectische leven. Iedere steen heeft zijn unieke geboortegrond, eigenschappen, trilling en energie. Door het ervaren van de schoonheid en energie van de stenen kan je bewustzijn vergroot worden. Zo kun je leren zien en accepteren wie je werkelijk bent. Dát is de visie van Kristalmeester®.

 

Wat zijn kristallen?

Kristallen worden gevormd uit mineralen en hebben een unieke structuur. Alle edelstenen bestaan uit mineralen, maar niet iedere mineraal is een edelsteen of kristal. Het verschil tussen edelstenen en kristallen hangt af van verschillende elementen, zoals de complexiteit van de samenstelling en de aan- of afwezigheid van een kristallijne hardheid.

 

Soorten kristallen en hun betekenis

Er zijn wel duizenden verschillende edelstenen. Hiervan zijn er ongeveer 3500 bekend van naam. Een van de bekendste edelstenen is Amethist. Amethist is een veelzijdige en diep spirituele steen. Deze steen kan helpen bij klachten als hoofdpijn en slapeloosheid. Daarnaast kan de amethist ook een ondersteuning zijn bij je spirituele ontwikkeling. Een andere bekende edelsteen is Aquamarijn. Deze mooie blauw groene steen kalmeert het lichaam en de geest. Het overbelaste immuunsysteem komt door Aquamarijn weer tot rust en er ontstaat balans in het hormonale stelsel. Ben je benieuwd welke stenen nog meer bij kunnen dragen aan jouw welzijn? Ons edelstenen overzicht kan je verder op weg helpen.

 

Verschillende functies van kristallen

Kristallen zijn erg veelzijdig en kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Wist je dat kristallen en edelstenen ook een goede toevoeging kunnen zijn voor wellness? Zo zijn de massagerollers van edelsteen en guasha stenen erg populair. Een belangrijk aspect om langer van je edelstenen te kunnen genieten is het reinigen en opladen van je edelstenen.

Sterrenbeelden en chakra's

Verder zijn edelstenen en sterrenbeelden een mooie combinatie. Ze geven samen inzicht in je karaktereigenschappen en hoe je op bepaalde situaties reageert. Bovendien heeft ieder sterrenbeeld unieke eigenschappen. Het kiezen van de juiste edelstenen of kristallen kan helpen om balans in je leven te brengen. Edelstenen en kristallen vormen ook een perfecte combinatie met chakra’s. Chakra’s zijn de energiecentra van ons lichaam, die invloed hebben op je welzijn. Edelstenen en kristallen kunnen als krachtige hulpmiddelen dienen om de energiestromen in je lichaam te stimuleren en te harmoniseren.

Kristallen kopen?

Of je nu op zoek bent naar edelstenen met een speciale betekenis of graag edelsteensieraden cadeau doet, bij Kristalmeester® bestel je jouw favoriete kristallen gemakkelijk online. Vervolgens krijg je binnen twee tot drie dagen je kristallen in huis. Kristallen, mineralen en edelstenen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Belangrijk om te weten is dat edelstenen, mineralen en kristallen alleen als ondersteuning gebruikt kunnen worden en nooit een vervanging zijn voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts. Wil je een ander verrassen met een prachtig geschenk? Bestel dan eenvoudig onze cadeaubon!

Sterrenbeelden

Edelstenen en sterrenbeelden zijn een mooie combinatie en vullen elkaar mooi aan omdat ze inzicht geven in je karaktereigenschappen en hoe je op bepaalde situaties reageert.

Lees meer
Chakra's

Edelstenen en Chakra's zijn een eeuwen oude combinatie. Edelstenen kunnen door hun unieke eigenschappen een belangrijke rol spelen bij de werking van de Chakra's zoals het vrijmaken van energetische blokkades.

Lees meer