Mosagaat

Mosagaat heeft een fijne aardende werking en heeft een fijne zachte energie. Versterkt je contact met de natuur en heeft een sterk kalmerende werking.

Mosagaat

Maak kennis met de Mosagaat edelsteen. Hoewel deze edelsteen geen Agaat is maar een Chalcedoon, onderscheidt het zich door de prachtige insluitsels van Dendrieten. Deze unieke edelsteen biedt een fijne aardende werking en straalt een zachte energie uit. Mosagaat verankert je in het huidige moment, bevordert stabiliteit en brengt een harmonieuze balans tussen lichaam en geest. Ervaar de schoonheid en helende kracht van deze bijzondere edelstenen.

Werking en betekenis van de Mosagaat

Mosagaat onthult zijn invloed op zowel mentaal als fysiek welzijn. Op geestelijk vlak versterkt deze prachtige steen ons contact met de natuur en aarde, waardoor liefde en respect voor onze omgeving groeien. De kalmerende werking van Mosagaat helpt rust te brengen in een overvolle geest, waardoor wisselende stemmingen verzachten en zelfbeheersing wordt vergroot. 

Op fysiek niveau biedt Mosagaat ondersteuning aan ons immuunsysteem, helpt bij griep, verkoudheid en koorts. Bovendien verlicht het stressgerelateerde klachten. Het stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en bevordert een snel herstel bij langdurige ziekten, waaronder artritis. Ook bij luchtweginfecties en huidproblemen zoals uitslag biedt deze edelsteen verlichting, terwijl het dragen ervan tijdens de zwangerschap misselijkheid vermindert, vochtafvoer stimuleert en zwaarmoedigheid tegengaat. Ervaar de veelzijdige en geneeskrachtige eigenschappen van Mosagaat.

Ontdek ons betoverende aanbod

Bij Kristalmeester vind je een veelzijdig aanbod aan prachtige edelsteensieraden. Ontdek onze elegante Mosagaat kettingen en armbanden, perfect om je outfit te stylen en te genieten van de helende energie van deze steen. Daarnaast bieden we een scala aan verleidelijke hangers, stijlvolle donuts en engelen. Maar ook het Mosagaat hartje en stenen behoren tot het assortiment. Elke vorm draagt zijn unieke charme en helende kracht, zodat je de perfecte keuze kunt maken die past bij jouw stijl en intenties. Ervaar de veelzijdigheid van deze steen en draag hem altijd dicht bij je hart.

Mosagaat kopen bij Kristalmeester

Verrijk je leven met de betoverende energie van Mosagaat. Maak je keuze uit ons veelzijdige aanbod aan edelsteensieraden en ruwe stenen en laat jouw welzijn verbeteren. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Wacht niet langer en ervaar de harmonie en schoonheid van Mosagaat in je leven. Omarm de kracht van deze unieke edelsteen!

Eigenschappen van de Mosagaat

Kleur

Groen, doorschijnend met dendriet insluitsels

Chakra

Sacraalchakra, Zonnevlechtchakra, Hartchakra

Sterrenbeeld

Stier, Maagd

Hardheid

6,5 - 7

Vindplaatsen

Engeland, Duitsland, Verenigde Staten, Hongarije

Verzorging

Mosagaat kan op alle manieren gereinigd en verzorgd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen