Galeniet

Galeniet heeft een sterk aardende werking en zet je in je kracht. Heeft een ontgiftende werking en helpt je om een vast dag- en nachtritme te vinden en om deze vast te houden.
Galeniet Ruw
€7,25
Mooie Galeniet ruw. Galeniet heeft een sterke aardende werking en zet je in je kracht. Heeft een ontgiftende werking en helpt je om een vast dag- en nachtritme te vinden en om deze vast te houden.Lees meer
Galeniet Ruw
€7,25

Informatie en werking

Galeniet is een loodsulfide mineraal en wordt op vele plaatsen in de wereld gevonden. Galeniet wordt al eeuwenlang gebruikt voor verschillende toepassingen. In het oude Egypte werd Galeniet gebruikt om kralen mee te maken en in de Arabische landen werd Galeniet als oogschaduw gebruikt vanwege de donkergrijze kleur. 

Galeniet heeft een sterk aardende werking en zet je in je kracht. Galeniet helpt je om nieuwe dingen buiten je comfortzone aan te nemen en hier je verantwoordelijkheid voor te nemen. Het heeft een ontstekingsremmende werking en stimuleert de bloedsomloop. Galeniet ondersteunt het immuunsysteem en heeft een ontgiftende werking. Galeniet helpt je ook om een vast dag- en nachtritme te vinden en om deze vast te houden. 

Kleur

Loodgrijs met een metaal glans

Chakra

Wortelchakra

Sterrenbeeld

Steenbok

Hardheid

2,5 - 2,7

Dichtheid

7,2 - 7,6

Vindplaatsen

Nederland, Duitsland, Frankrijk, Roemenië, Oostenrijk, België, Italië, Spanje, Schotland, Engeland, Australië, Mexico, Verenigde Staten

Verzorging

Galeniet kan beter niet met water gereinigd worden. Het heeft de voorkeur om Galeniet te reinigen en op te laden door middel van Hematiet- en Bergkristal split. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.