Spectroliet

Spectroliet is een zeldzame variant van Labradoriet en is wat kleurrijker en energetisch sterker. Spectroliet is een perfecte beschermsteen voor hypergevoelige mensen. Werkt vooral op de aura. Maakt rustig en beschermt en heelt alles dat wordt bedreigd.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Spectroliet is een wat kleurrijkere en wat zeldzamere variant van Labradoriet. Energetisch is Spectroliet ook wat sterker dan Labradoriet. Spectroliet wordt enkel gevonden in Finland.

Spectroliet heeft een gunstig effect op de hormoonhuishouding en helpt bijvoorbeeld bij menstruatieklachten of vruchtbaarheidsklachten. Daarnaast heeft Spectroliet een gunstig effect op de spijsvertering en werkt de steen bloeddruk verlagend. 

Spectroliet maakt rustig en geconcentreerd. Het is een steen die je met twee benen op de grond plaatst en maakt communicatief vaardig. Leert om voor jezelf op te komen. Labradoriet is ook een perfecte meditatiesteen en helpt connectie maken met gidsen en hogere energieën. Deze steen heelt en beschermt de aura tegen veel invloeden van buitenaf. Spectroliet creëert een krachtveld om de aura heen dat voorkomt dat negativiteit je vat op je krijgt. Zeer geschikt dus voor hooggevoelige mensen die vaak het gevoel hebben helemaal te worden leeggezogen door hun omgeving. Door het dragen van Spectroliet of door in de nabijheid te zijn van Spectroliet lijken de 'negatieve' energieën wat minder vat op je te hebben waardoor je aan het einde van de dag nog wat energie over hebt. 

Kleur

Vaak bonte kleuren verzameling van geel, goud, blauw, groen en wat zeldzamer de kleur paars

Chakra

Spectroliet werkt op de Aura maar grijpt tevens aan op de ZonnevlechtchakraHartchakraKeelchakra en Voorhoofdchakra

Sterrenbeeld

LeeuwSchorpioen en Boogschutter

Hardheid

7

Vindplaatsen

Madagaskar en Finland

Verzorging

Spectroliet kan op alle manieren gereinigd of opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Lees hier mijn persoonlijke ervaring met Labradoriet

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.