Prasem

Prasem is een fijne rustgevende en kalmerende steen die ondersteunt wanneer je veel stress ervaart. Versterkt het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Informatie en werking

Prasem is een fijne rustgevende en kalmerende steen die ondersteunt wanneer je veel stress ervaart. Deze mooie groene steen is een vorm van Chalcedoon met kwarts. Prasem kalmeert de emoties en verlaagt de bloeddruk en spanning in de spieren. Prasem versterkt het zelfhelende vermogen van het lichaam en helpt onder andere bij huidproblemen zoals eczeem of zonnebrand maar ook werkt verkoelend bij zwellingen en kneuzingen. Prasem helpt ook bij maagklachten en een slechte spijsvertering.

Kleur

Groen

Chakra

Hartchakra

Sterrenbeeld

Boogschutter

Hardheid

7

Dichtheid

2,6

Vindplaatsen

Brazilië, Australië, Zuid-Afrika, Nigeria

Verzorging

Prasem kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.