Chrysant

Chrysant of Chrysanthemum heeft een aardende werking en brengt je in balans. Een mooie steen die voorspoed en geluk aantrekt. Helpt om af te stemmen op je innerlijk compas.
Chrysant trommelstenen - maat S
€2,75
Mooie Chrysant trommelstenen in maat S. Chrysant heeft een aardende werking en brengt je in balans. Een mooie steen die voorspoed en geluk aantrekt. Helpt om af te stemmen op je innerlijk compas.Lees meer
Chrysant trommelstenen - maat M
€3,75
Mooie Chrysant trommelstenen in maat M. Chrysant heeft een aardende werking en brengt je in balans. Een mooie steen die voorspoed en geluk aantrekt. Helpt om af te stemmen op je innerlijk compas.Lees meer
Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.