Woestijnroos

Woestijnroos is een aardende en kalmerende steen en zeer geschikt voor luchtzuivering. Een fijne steen als je wel wat extra energie kunt gebruiken. Helpt om oude denk- en gedragspatronen los te laten.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Woestijnroos

Woestijnroos, ook wel bekend als Zandroos, is een uniek en fascinerende edelsteen die gevormd wordt door de natuurlijke interactie tussen zand en water. Het is een bijzonder natuurlijk kunstwerk dat vaak te vinden is in woestijngebieden over de hele wereld. Woestijnroos is een vorm van seleniet en heeft qua uiterlijk de gelijkenissen van een roos. 

Werking van woestijnroos

Woestijnroos is een aardende steen, met zowel lichamelijke als spirituele betekenis. Op lichamelijk gebied draagt de steen bij aan luchtzuivering en werkt deze ondersteunend bij mensen met luchtwegproblemen. Woestijnroos kan daarnaast ook helpen bij mensen die last hebben van hyperactiviteit. De steen bevordert de vruchtbaarheid en helpt bij hormoonschommelingen. Ook stimuleert Woestijnroos de borstvoeding.

Op spiritueel gebied is Woestijnroos een aardende steen met een kalmerende werking. Het is een fijne steen voor mensen die wel wat extra energie kunnen gebruiken. Met behulp van Woestijnroos kan de energie van de aarde beter door je lichaam worden opgenomen. Ook wordt de aura beschermt en gereinigd door de energie van de steen. De steen helpt je om oude denkpatronen en gedragspatronen los te laten. Het is een inzichtgevende steen, die ondersteunt bij meditatie en het versterken van de intuïtie. 

Woestijnroos bestellen bij Kristalmeester

Bij Kristalmeester kun je Woestijnroos en vele andere edelstenen van hoge kwaliteit kopen. Kristalmeester is webwinkel gecertificeerd en is daarnaast trots lid van de Fair Trade Minerals & Gems (FTMG). Zo betaal je bij ons altijd een eerlijke prijs voor edelstenen. Deze organisatie zorgt er daarnaast voor dat de natuur geen schade ondervindt en gecompenseerd wordt. 

Eigenschappen van woestijnroos

Kleur

wit met beige van kleur

Chakra

Kruinchakra

Sterrenbeeld 

Stier

Hardheid

2

Vindplaatsen

Mexico  

Verzorging

Woestijnroos kan niet gereinigd worden met water. De steen lost op in water. Woestijnroos heeft zelfreinigende eigenschappen. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.