Purpuriet

Purpuriet ondersteunt je in je spirituele ontwikkeling en helpt je om contact te maken met je gidsen en engelen. Versterkt de intuïtie en helpt je om te vertrouwen op je innerlijke stem en de boodschappen die indalen via je Kruinchakra
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Purpuriet is een fijne steen die je zelfvertrouwen een boost geeft. Het is een steen die helpt om oude 'slechte' gewoontes, die je al jaren de verkeerde spiegel voorhouden, te doorbreken. Purpuriet ondersteunt je in je spirituele ontwikkeling en helpt je om contact te maken met gidsen en engelen. Purpuriet versterkt de intuïtie en helpt je om te vertrouwen op je innerlijke stem en de stem van je engelen en gidsen. Purpuriet is een heerlijke meditatiesteen waarbij hogere inzichten via je Kruinchakra indalen. 

Purpuriet geeft energie en helpt bij vermoeidheid. Deze mooie paarse steen maakt je alert en ontvankelijk voor nieuwe ideeën en inzichten en is dan ook een fijne steen wanneer je je down voelt en niet meer zo goed weet hoe je nu verder moet.

Kleur

Paars

Chakra

Kruinchakra

Sterrenbeeld

Maagd

Hardheid

4 - 4,5

Vindplaatsen

Namibië, Australië, Verenigde Staten, Frankrijk

Verzorging

Purpuriet kan beter niet met water gereinigd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.