Lamellen Obsidiaan

Lamellen Obsidiaan is een zeldzame vorm van Obsidiaan en kenmerkt zich door prachtig zwart gestreepte lamellen. Lamellen Obsidiaan is een steen die je een spiegel voorhoudt en je laat zien zoals je werkelijk bent.
Lamellen Obsidiaan trommelstenen - maat S
€1,75
Lamellen Obsidiaan is een zeldzame vorm van Obsidiaan en kenmerkt zich door prachtige zwart gestreepte lamellen. Lamellen Obsidiaan is een steen die je een spiegel voorhoudt en je laat zien zoals je werkelijk bent.Lees meer
Lamellen Obsidiaan trommelstenen - maat M
€2,95
Lamellen Obsidiaan is een zeldzame vorm van Obsidiaan en kenmerkt zich door prachtige zwart gestreepte lamellen. Lamellen Obsidiaan is een steen die je een spiegel voorhoudt en je laat zien zoals je werkelijk bent.Lees meer

Informatie en werking

Lamellen Obsidiaan (Midnight Lace Obsidiaan) is een zeldzamere vorm van Obsidiaan en kenmerkt zich door kenmerkende prachtig zwart gestreepte lamellen. 

Obsidiaan is snel afgekoelde lava en wordt dan ook vaak gevonden in vulkanische gebieden. Obsidiaan is vaak zwart en glasachtig van kleur maar er zijn vele varianten van Obsidiaan te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Sneeuwvlok Obsidiaan, Mahonie Obsidiaan, Apachetranen, Goud Obsidiaan, Lamellen Obsidiaan en meer. 

Obsidiaan is een steen die je een spiegel voorhoudt en je de mooie en minder mooie kanten van jezelf laat zien. Het is een sterk inzicht gevende steen maar je moet wel het lef hebben om in de spiegel te durven kijken. En als je durft te kijken dan zie je de waarheid, degene die jij werkelijk bent. Obsidiaan is een steen die angst vermindert en (emotionele) blokkades binnen jezelf opruimt. Obsidiaan is dan ook echt een steen voor mensen die aan zichzelf willen werken, tegen een stootje kunnen en al wat langer het spirituele pad bewandelen. Obsidiaan geeft helderheid van geest, maakt je scherp. Het is een steen met een ontgiftende werking en verbetert de bloedstolling. Obsidiaan absorbeert negatieve energie in je omgeving als een spons. Op tijd reinigen van de steen is dan ook aan te bevelen. 

Kleur

Bruin transparant met zwarte gestreepte lamellen

Chakra

Wortelchakra, Hartchakra, Kruinchakra

Sterrenbeeld

Steenbok, Schorpioen

Hardheid

6 - 6,5

Vindplaatsen

Verenigde Staten, Armenië

Verzorging

Lamellen Obsidiaan kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.