Thunder Egg

Thunder Egg wordt ook wel Sterrenagaat of Amuletsteen genoemd en is een knobbelachtig gesteente die vaak als persoonlijke krachtsteen gebruikt wordt. Heeft een fijne kalmerende en zuiverende werking.
Thunder Egg Trommelstenen
€6,95
Thunder Egg wordt ook wel Sterrenagaat of Amuletsteen genoemd en is een knobbelachtig gesteente die vaak als persoonlijke krachtsteen gebruikt wordt. Heeft een fijne kalmerende en zuiverende werking.Lees meer
Thunder Egg Trommelstenen

Informatie en werking

Thunder Egg of Thunderegg wordt ook wel Sterrenagaat of Amuletsteen genoemd. Thunder Egg is een knobbelachtig gesteente die gevormd wordt binnen lagen van Rhyolitisch vulkanische as. De binnenkant van Thunder Egg bestaat vaak uit Chalcedoon met afzettingen van Agaat, Jaspis, Opaal of een mix hiervan. 

Aan de buitenkant zien Thunder Eggs er meestal niet heel bijzonder uit maar door ze doormidden te zagen en te polijsten kunnen ingewikkelde patronen en kleuren zichtbaar worden. 

Fysiek
Thunder Egg heeft een zuiverende werking en reguleert de hormoonproductie. Het is een fijne steen die de weerstand vergroot en een positieve invloed heeft op het versterken van de huid. Thunder Egg heeft een helende werking bij aandoeningen van de maag en migraine. Heeft een positieve werking op de lever en ruggenmerg. 
 
Emotioneel
Emotioneel heeft Thunder Egg een kalmerende werking en zorgt deze mooie steen voor een innerlijke balans en harmonie. 
 
Spiritueel
Thunder Egg wordt ook wel Amuletsteen genoemd en kan dienen als een persoonlijke krachtsteen.  

 

Kleur

Aardkleuren met lichte belijning

Chakra

Wortelchakra

Sterrenbeeld 

Tweelingen

Eigenschappen

Hardheid: 6,5 - 7,5
Dichtheid: 2,6
Samenstelling: varieert per Thunder Egg
Structuur: varieert per Thunder Egg
 

Vindplaatsen

Oregon (USA), Duitsland, Ethiopië, Polen, Turkije, Mexico, Argentinië, Canada

Verzorging

Thundereggs kunnen op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Weblinks

Mindat.org

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.