Rozenkwarts Oorbellen

Rozenkwarts Oorbellen - 6 mm
€6,95
Mooie Rozenkwarts oorbellen 6 mm, zilver gecoat. Rozenkwarts is de steen van liefde en vrede en heeft een zachte liefdevolle energie. Opent het Hartchakra en heeft een fijne rustgevende werking.Lees meer
Rozenkwarts Oorbellen - 6 mm
Rozenkwarts Oorbellen - 8 mm
€7,95
Mooie Rozenkwarts oorbellen 8 mm, zilver gecoat. Rozenkwarts is de steen van liefde en vrede en heeft een zachte liefdevolle energie. Opent het Hartchakra en heeft een fijne rustgevende werking.Lees meer
Rozenkwarts Oorbellen - 8 mm

Rozenkwarts oorbellen

In ons assortiment bieden we prachtige oorbellen aan, vervaardigd uit Rozenkwarts. Deze oorbellen stralen elegantie uit door hun zachte roze tinten en verfijnde afwerkingen. Wat onze Rozenkwarts oorbellen extra speciaal maakt, is hun connectie met het Hartchakra. Dit chakra vormt een centrum voor liefde en balans. Rozenkwarts staat erom bekend het Hartchakra te openen en te helen. Het dragen van de oorbellen is dus niet alleen een goede toevoeging aan je outfit, maar zorgt ook voor innerlijke harmonie en welzijn. Laat jezelf stralen met onze Rozenkwarts oorbellen en omarm de liefdevolle energie.

Betekenis en symboliek van onze oorbellen

Rozenkwarts oorbellen dragen een diepgaande betekenis en symboliek met zich mee. Deze zachte roze edelsteen oorbellen staan symbool voor meerdere elementen: liefde, compassie en emotionele genezing. Ze vertegenwoordigen liefdevolle energie en kunnen dienen als een constante herinnering aan zelfliefde en genegenheid, zowel voor onszelf als voor anderen. Rozenkwarts oorbellen zijn meer dan alleen accessoires; ze zijn krachtige symbolen van liefde en emotionele verbondenheid.

Prachtige oorbellen van 6 of 8 mm 

Ontdek de stijl van onze Rozenkwarts oorbellen, verkrijgbaar in twee verschillende maten. We hebben Rozenkwarts oorbellen van 6 mm en Rozenkwarts oorbellen van 8 mm. Elk paar oorbellen straalt een zachte, roze gloed uit en is met zorg vervaardigd om de natuurlijke schoonheid van de Rozenkwarts te accentueren. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement of een subtielere look, onze oorbellen passen perfect bij elke stijl en gelegenheid. 

Rozenkwarts oorbellen kopen bij Kristalmeester

Bij ons kun je eenvoudig onze collectie Rozenkwarts oorbellen bekijken. Blader door onze selectie van prachtige oorbellen en ontdek de schoonheid van Rozenkwarts. Voor vragen over onze deze oorbellen, andere edelsteen oorbellen, of onze edelstenen, staan we klaar om te helpen. Neem gerust contact met ons op. Kies vandaag nog jouw perfecte paar Rozenkwarts oorbellen en voeg een vleugje liefde en schoonheid toe aan je sieradencollectie!

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.