Candle kwarts

Candle kwarts is een krachtige helende en reinigende steen. Stimuleert je spirituele groei, heelt je innerlijke kind, herstelt en versterkt je aura en brengt je chakra's in balans. Een confronterende steen die je in contact brengt met je ware zelf.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Candle kwarts wordt ook wel Kaarskwarts genoemd en is een wat matte kristal met vele kleine ingecodeerde driehoekjes. Candle kwarts is een krachtige helende en reinigende steen die je waarschijnlijk met tussenpozen zult gebruiken. 

De helende eigenschappen van Candle kwarts zijn groot en deze steen is dan ook fijn om bij je te hebben tijdens of na het doormaken van een ziekte. Candlekwarts helpt goed tegen hoofdpijn en versterkt het immuunsysteem. Dit bijzondere kristal ondersteunt ook de spijsvertering en insuline regulering. Het is ook een hoopvolle steen die troost geeft en kan helpen tegen depressies. 

Wanneer je naar binnen keert met de Candle kwarts stimuleert het je spirituele groei en heeft het een helende werking op je gekwetste innerlijk kind. Het kind dat verwaarloost en vergeten is door de jaren heen. Candle kwarts herstelt je vertrouwen en onschuld. Het is een steen die je jouw valkuilen laat zien en de diepe kennis die al reeds in je zit mag naar boven komen en in de praktijk gebracht worden. 

Candle kwarts reinigt ook het aura veld en herstelt en versterkt dit veld. Het verbindt de chakra's met elkaar en brengt deze in balans. Je ervaart dat je hierdoor beter in contact komt met jezelf en alles wat er mag zijn. Candle kwarts is een hele fijne steen om te gebruiken tijdens meditaties en laat je contact maken met je begeleiders.

Kleur

Wit matte kristal met driehoekjes

Chakra

Met name het Kruinchakra maar is een van de weinige stenen die grote invloed heeft op het reinigen en in balans brengen van alle Chakra's. 

Sterrenbeeld

Kreeft, RamTweelingen en Maagd

Hardheid

6,5 - 7

Vindplaatsen

India, Brazilië. Uruguay, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Australië  

Verzorging

Candle kwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.