Lavendelkwarts

Lavendelkwarts is een combinatie tussen Rozenkwarts en Amethist. Zeer spirituele en liefdevolle steen die met zijn zachte energie emotionele rust geeft. Leert je om liefde te ontvangen en heeft een ontspannende en troostende werking.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Lavendelkwarts is een mooie combinatie tussen Rozenkwarts en Amethist. Het is een zeer spirituele en liefdevolle steen die met zijn zachte energie emotionele rust geeft. Lavendelkwarts leert je om liefde te ontvangen en te accepteren. Geeft je een gevoel van geborgenheid en veiligheid vanuit de wetenschap dat alles geheeld kan worden. Lavendelkwarts zorgt ervoor dat je wat positiever in je leven staat en dat je je durft te openen voor positieve energie. Een hele fijne steen om bij je te hebben in zware periodes en periodes waarin je depressieve gevoelens ervaart. 

Lavendelkwarts heeft een positieve invloed op de nieren en kan helpen bij klachten ten gevolge van een hoge bloeddruk door zijn ontspannende en troostende werking. Het is een steen die de energie in je goed laat stromen.

Op spiritueel vlak stimuleert Lavendelkwarts je paranormale gaven, verhoogt het je intuïtie en is het een zeer geschikte steen om te gebruiken bij meditaties omdat het je meditatieve staat verhoogt.  

Kleur

Transparant met licht roze en paarse accenten

Chakra

Zonnevlechtchakra, Hartchakra

Sterrenbeeld

Stier, Weegschaal

Hardheid

7

Vindplaatsen

Madagaskar, Zuid-Afrika, Verenigde Staten, Brazilië, India

Verzorging

Lavendelkwarts kan op alle manieren opgeladen en verzorgd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.