Roze Amethist

Roze Amethist is een recent ontdekte steen uit Argentinië. Heeft een heerlijk zachte, ontspannen en liefdevolle energie. Brengt je dichter bij je hart en helpt je diepere lagen in jezelf te ontdekken.
Roze Amethist freeform - nr. 1
€82,50
Prachtige zeldzame Roze Amethist van maar liefst 861 gram. Heeft een heerlijk zachte, ontspannen en liefdevolle energie. Roze Amethist brengt je dichter bij je hart en helpt je om diepere lagen in jezelf te ontdekken.Lees meer
Roze Amethist freeform - nr. 1
Roze Amethist freeform - nr. 2
€82,50
Prachtige zeldzame Roze Amethist van maar liefst 860 gram. Heeft een heerlijk zachte, ontspannen en liefdevolle energie. Roze Amethist brengt je dichter bij je hart en helpt je om diepere lagen in jezelf te ontdekken.Lees meer
Roze Amethist freeform - nr. 2

Informatie en werking

Roze Amethist is een recent ontdekte steen uit Patagonië, Argentinië. De mooie zachte roze kleur van deze prachtige steen wordt veroorzaakt door het aanwezige Hematiet. Roze Amethist heeft een heerlijk zachte, ontspannen en liefdevolle energie. Het is een fijne steen die houvast en troost biedt in uitdagende tijden. Roze Amethist brengt balans en brengt je dichter bij je hart. Het is een heerlijke steen om mee te mediteren en om de diepere lagen in je te ontdekken. Roze Amethist sterkt het weten, je intuïtie en helpt je om vanuit je hart verbinding te maken.  

Kleur

Roze, licht paars

Chakra

Hartchakra, Kruinchakra

Sterrenbeeld 

Vissen 

Eigenschappen

Hardheid: 7

Dichtheid: 2,6

Vindplaatsen

Patagonië, Argentinië

Verzorging

Om Roze Amethist op te laden dient voorzichtig omgegaan te worden met zonlicht omdat dit de Roze Amethist kan verbleken. Een nachtje in de volle maan is een beter alternatief. Ook omringen door Bergkristal of Seleniet kan de Roze Amethist mooi opladen met nieuwe energie. Een zeer veilige methode voor ontladen en opladen is om de steen onder een Meru piramide te leggen. Er zijn verschillende afmetingen op de markt.

Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn bloghet ontladen en opladen vanedelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.