Laguna Lace Agaat

Laguna Lace Agaat is een kleurrijke Agaat soort met een prachtige grillige tekening. Heeft een sterk aardende werking en zorgt onder andere voor stabiliteit en rust. Plaatst je in het NU en stimuleert verbeeldingskracht en creativiteit.

Informatie en werking

Laguna Lace Agaat is een prachtige Agaat soort uit Mexico. Deze bijzonder kleurrijke Agaat met grillige tekening heeft een sterk aardende werking en brengt stabiliteit en rust. Laguna Lace Agaat versterkt de aura en pantsert deze zodat prikkels hard bij je binnenkomen. Deze mooie kleurrijke Agaat geeft je een voldaan en verzadigd gevoel van alles wat er op dit moment allemaal al is en zorgt ervoor dat je minder materiële behoeften hebt. Laguna Lace Agaat met zijn complexe tekeningen laat je verwonderen en stimuleert je verbeeldingskracht en creativiteit. Een mooie steen voor artiesten, kunstenaars en mensen die veel met het hoofd bezig zijn. Laguna Lace Agaat haalt je juist uit je hoofd en helpt door veel meer vanuit je intuïtie en innerlijk weten te werken.  

Kleur

Grijs, Geel, Rood en alle kleuren daar tussen in met grillige tekeningen.

Chakra

Wortelchakra

Sterrenbeeld 

Tweelingen

Eigenschappen

Hardheid: 6 - 7

Dichtheid: 2,58 - 2,65

Vindplaatsen

Mexico.  

Verzorging

Laguna Lace Agaat kan op alle manieren gereinigd en verzorgd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn bloghet ontladen en opladen vanedelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.