Ashburton Agaat

Ashburton Agaat is een zeldzamere Agaat variant. Heeft een fijne zachte aardende werking en stimuleert naast zelfliefde ook liefde naar andere toe. Een mooie steen die je in je kracht zet.
Ashburton Agaat Trommelstenen
€2,75
Mooie Ashburton Agaat trommelstenen. Ashburton Agaat is een zeldzame Agaat variant. Heeft een fijne zachte aardende werking en stimuleert zelfliefde en liefde naar andere toe. Zet je in je kracht.Lees meer
Ashburton Agaat Trommelstenen

Informatie en werking

Er zijn vele verschillende soorten Agaat en je komt deze mooie steen dan ook tegen in vele verschillende vormen, maten, belijningen en kleuren. Kristalmeester verkoopt enkel natuurlijke Agaat en geen kunstmatig gekleurde varianten.

Ashburton Agaat is een wat zeldzamere Agaat variant omdat deze maar op één plaats in de wereld voorkomt, namelijk in het Ashburton district van Nieuw Zeeland. 

Fysiek

Ashburton Agaat heeft een sterk rustgevende en aardende werking. Deze bijzondere Agaat maakt je opmerkzaam, verbetert je concentratie en stelt je in staat om uit te zoomen zodat je beter overzicht krijgt.

Emotioneel

Ashburton Agaat is een steen die rust brengt maar je tegelijkertijd ook in je kracht zet. Deze mooie steen bevordert zelfliefde zodat je ook met meer liefde naar andere toe kunt handelen. Ashburton Agaat maakt trouw en helpt je met accepteren wat er is in volle dankbaarheid.

Spiritueel

Op spiritueel gebied bevordert Ashburton Agaat de spirituele ontwikkeling. Ashburton Agaat reinigt de aura en transformeert negativiteit. Geeft een fijn gevoel van geborgenheid en veiligheid.

Kleur

Verschillende tinten grijs met wit en geel, gestreept. 

Chakra

Wortelchakra, Sacraalchakra, Zonnevlechtchakra

Sterrenbeeld

WatermanMaagdVissen en Weegschaal

Samenstelling

SiO2

Hardheid (Mohs)

6 - 7

Dichtheid

2,65

Vindplaatsen

Ashburton, Canterbury regio, Ashburton district, Nieuw Zeeland

Weblinks

Wikipedia

Mindat.org

Verzorging

Ashburton Agaat kan op alle manieren gereinigd en verzorgd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.