Azeztuliet

Azezthuliet heeft een zachte en liefdevolle energie met een zeer hoge trilling. Krachtige helende steen die je diepe inzichten geeft en je bewustzijn vergroot. Laat niet dienende gedragspatronen zien waardoor je de noodzaak gaat voelen deze te doorbreken.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Azeztuliet heeft een zachte en liefdevolle energie met een zeer hoge trilling. Maar vergis je niet... Azeztuliet is een krachtig helende steen die je diepe inzichten geeft en je bewustzijn vergroot. Azeztuliet is een bijzonder soort Bergkristal. De kristalstructuur van Azeztuliet is anders van opbouw en vaak enkel te zien met behulp van een microscoop. Veel Azeztuliet stenen zijn wat melkachtig wit en dit ontstaat door microscopisch kleine lucht en/of waterbelletjes. Dit verklaart ook waarom de energie wat subtieler aanvoelt dan van Bergkristal. 

Azeztuliet kan een confronterende steen zijn voor mensen omdat het je gedragspatronen helder laat zien waardoor je de noodzaak gaat voelen om niet dienende patronen te doorbreken. Het is een steen die aan zet tot spirituele ontwikkeling en tijdens meditaties kan Azeztuliet je meenemen naar andere dimensies. Het is dan ook een steen die veel gebruikt wordt bij channeling en het oproepen van de spirits. Energetisch grijpt Azeztuliet aan op alle Chakra's en stimuleert deze mooie steen het vrijkomen van de Kundalini energie. Ook heeft Azeztuliet een reinigende werking op de aura. 

Azeztuliet is een steen die ruimte creëert in je hoofd als je vol zit met indrukken. Heeft heeft een verzachtende werking en klachten van hoofdpijn door overprikkeling kunnen afnemen door de Azeztuliet bij je te nemen. Azeztuliet staat ook bekend om zijn zachte kalmerende en troostende werking. Deze bijzondere steen heeft ook een positief effect als je last hebt van evenwichtstoornissen en duizeligheidsklachten. Het is dan ook een ideale steen om mee te nemen als je last hebt van wagenziekte of zeeziekte. 

Azeztuliet heeft een gunstige werking op de verjonging van de cellen in het lichaam. De steen helpt dan ook goed bij huidklachten zoals acné, broze nagels en haren die snel afbreken. Ook helpt Azeztuliet bij het versterken van de botten en is een ideale steen om bij je te dragen wanneer je een botbreuk hebt. 

Deze veelzijdige steen heeft ook een positieve werking bij overdadige transpiratie.  

Kleur

Doorzichtig, melkachtig wit.

Chakra

KruinchakraVoorhoofdchakra

Sterrenbeeld 

Leeuw

Eigenschappen

Hardheid: 7

Dichtheid: 2,6

Samenstelling: SiO2

Vindplaatsen

Verenigde Staten, Australië   

Verzorging

Azeztuliet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.