Vuursteen

Vuursteen is een aardende en veelzijdige helende steen. Zorgt voor de afvoer van overtollige energie en opname van voedende energie. Brengt rust en balans in de hormoonhuishouding en het endocriene systeem.
Flint (Vuursteen) trommelstenen
€2,25
Mooie Flint (Vuursteen) trommelstenen. Flint is een aardende en veelzijdige helende steen. Zorgt voor de afvoer van overtollige energie en opname van voedende energie. Brengt rust en balans in de hormoonhuishouding en het endocriene systeem.Lees meer
Vuursteen druppelhanger
€9,95
Prachtige Vuursteen druppelhanger. Vuursteen is een aardende en veelzijdige helende steen. Zorgt voor de afvoer van overtollige energie en opname van voedende energie. Brengt rust en balans in de hormoonhuishouding en het endocriene systeem.Lees meer

Informatie en werking

Vuursteen is een steen die al sinds mensenheugenis gebruikt wordt. Vuursteen is een harde steen en zeer geschikt om materialen van te maken en natuurlijk om vuur te creëren.

Vuursteen (Flintstone) is echter heel veel meer en is een echte aarde steen. Vuursteen helpt met het afvoeren van overtollige energie aan de aarde maar helpt ook om voedende energie van moeder aarde op te nemen. Vuursteen is dan ook een echt helende steen die zorgt voor rust en balans van het energetische systeem maar ook de hormoonhuishouding en het endocriene systeem.

Vuursteen is een steen die je in staat stelt om te berusten in alles wat is. Een steen die zorgt voor een rustpunt in stressvolle situaties en ervoor zorgt dat je uit kunt zoomen en kunt relativeren. Depressieve gevoelens kunnen verminderen door een fijne rustige trilling die de steen opwekt in je lichaam. Door de rust en fijne balans ben je ook in staat om makkelijker boodschappen te ontvangen en richting te geven aan je leven. Het is een steen die bij kan dragen aan meer structuur in je leven en houvast. 

Op lichamelijk vlak heeft Vuursteen een goede werking op de nieren en heeft het een beschermende werking tegen nierbekkenontsteking en urineweginfecties. Vuursteen heeft ook een sterke invloed op de kalkhuishouding en heeft een positieve invloed op de botten, nagels en het gebit. 

Kleur

Zwart, Bruin, Beige, Wit en al deze kleuren door elkaar. 

Chakra

Alle Chakra's

Hardheid

7

Vindplaatsen

Duitsland, Nederland, Italië 

Verzorging

Vuursteen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.