Klinoptiloliet

Klinoptiloliet is een zuiverende steen die elektromagnetische straling absorbeert. Stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam, geeft rust en ondersteunt wanneer je in een rouwproces zit.

Informatie en werking

Klinoptiloliet is een zuiverende steen die elektromagnestische straling absorbeert. Deze natuurlijke Zeoliet is in pure vorm doorzichtig en kleurloos van kleur maar er bestaan ook rode en mat witte varianten van Klinoptiloliet. Klinoptiloliet ondersteunt het spijsverteringssysteem en het immuunsysteem door het ontgiften van het lichaam en het stimuleren van het zelfhelend vermogen. Het is een steen die ondersteunt om verdriet te laten slijten en daarom fijn om bij je te dragen wanneer je bijvoorbeeld in een rouwproces zit. Klinoptiloliet geeft ook rust met name bij drukte in je hoofd. Kan een fijne steen zijn voor als je moeilijk kunt slapen. 

Kleur

Doorzichtig, rood, mat wit

Chakra

Kruinchakra

Hardheid

3,5 - 4

Dichtheid

2,15

Vindplaatsen

Duitsland, Canada, Japan, Chili, Turkije, Verenigde Staten, Madagaskar

Verzorging

Klinoptiloliet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.