Mahonie Obsidiaan

Mahonie Obsidiaan is een confronterende steen en werkt als een soort spiegel die zeer heftige emoties kan oproepen. Heft onder andere energetische blokkades op.

Informatie en werking

Mahonie Obsidiaan heeft een zachtere energie dan die van Zwarte Obsidiaan. Deze steen stimuleert de doorbloeding en verlicht pijn.  Het bevordert wondgenezing en geeft warmte aan de ledematen. Zeer geschikt voor een onrustige buik en werkt ontgiftend. Mahonie Obsidiaan heeft een positieve werking op de nieren, de lever, de organen en het weefsel. 

Mahonie Obsidiaan voert negativiteit af en geeft kracht in tijden van nood. Het is een sterk inzichtgevende en reinigende steen die persoonlijke ontwikkeling ondersteunt. Mahonie Obsidiaan werkt als een spiegel en kan zeer heftige emoties oproepen. Het is dus een confronterende steen en kan energie blokkades  opheffen en tegelijkertijd het aura kan versterken. Mahonie Obsidiaan is een goede aarde steen en is dus ideaal voor spirituele werkers die zo nu en dan aarding verliezen. 

Kleur

Roodbruin met zwart

Chakra

Wortelchakra, Sacraalchakra

Sterrenbeeld

Weegschaal

Hardheid

5 - 5,5

Vindplaatsen

Verenigde Staten, Schotland

Verzorging

Mahonie Obsidiaan kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor therapie. Raadpleeg bij klachten daarom altijd uw arts.Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.