Zwavelkwarts

Zwavelkwarts absorbeert negatieve energieën en reinigt de aura en Chakra's. Deze mooie steen maakt je zachter en toleranter naar anderen toe. De ontgiftende werking laat je fijner in je vel zitten.

Informatie en werking

Zwavelkwarts is een mooie wit gele kwarts die gegroeid is in een voedingsbodem van zwavel. Zwavelkwarts heeft een zuiverende werking en absorbeert negatieve emoties en energieën. Het is een steen die de aura en Chakra's reinigt en dit maakt je vrolijker, optimistischer en beter in je vel zitten. Zwavelkwarts is een steen die je wat zachter en toleranter maakt naar jezelf en naar anderen toe. De zuiverende werking heeft een ontgiftende en ontstekingsremmende werking. Zwavelkwarts verbetert de weerstand en het immuunsysteem. Door Zwavelkwarts bij je te dragen voel je je energieker en vermoeidheidsklachten nemen af. Ook heeft Zwavelkwarts een positieve werking bij huidproblemen zoals acne of eczeem. 

Kleur

Gelig wit

Chakra

Zonnevlechtchakra

Sterrenbeeld

Leeuw

Hardheid

Vindplaatsen

Brazilië, Bolivia, Venuzuela  

Verzorging

Zwavelkwarts kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.