Aura kwarts (Engelensteen)

Aura Kwarts is een hoogwaardig kristal bedekt met goud, zilver, titanium, niobium en andere metaaloxiden. Energetisch zeer krachtig door de versterkende energie van de metalen. Zeer hoge en fijne trilling. Echte engelensteen.
Angel Aura Kogelarmband - 4 mm (Behandeld)
€12,95
Mooie Angel Aura Kogelarmband met een doorsnede van 4 mm. Aura Kwarts is een bewerkte Bergkristal bedekt met een coating van goud, zilver, titanium, niobium en andere metaaloxiden.Lees meer
Aqua Aura Kogelarmband  -  4 mm (Behandeld)
€13,50
Mooie Aqua Aura Kogelarmband met een doorsnede van 4 mm. Een spirituele en beschermende steen met een fijne hoge trilling die op de aura werkt. Aqua Kwarts is een hoogwaardig kristal bedekt met goud, zilver, titanium, niobium en andere metaaloxiden.Lees meer
Angel Aura Kogelarmband - 6 mm (Behandeld)
€15,95
Prachtige Angel Aura Kogelarmband met een doorsnede van 6 mm. Geeft rust, vermindert stress en geeft je een gevoel van tevredenheid. Aura Kwarts is een hoogwaardig kristal bedekt met goud, zilver, titanium, niobium en andere metaaloxiden.Lees meer
Aqua Aura Kogelarmband  -  6mm (Behandeld)
€15,95
Mooie Aqua Aura Kogelarmband met een doorsnede van 6 mm. Een spirituele en beschermende steen met een fijne hoge trilling die op de aura werkt. Aura Kwarts is een hoogwaardig kristal bedekt met goud, zilver, titanium, niobium en andere metaaloxiden.Lees meer
Angel Aura Kogelarmband - 8 mm (Behandeld)
€18,95
Prachtige Angel Aura Kogelarmband met een doorsnede van 8 mm. Geeft rust, vermindert stress en geeft je een gevoel van tevredenheid. Aura Kwarts is een hoogwaardig kristal bedekt met goud, zilver, titanium, niobium en andere metaaloxiden.Lees meer
Angel Aura hanger doorboord (Behandeld) - nr. 1
€13,95
Prachtige Angel Aura hanger, doorboord. Geeft rust, vermindert stress en geeft je een gevoel van tevredenheid. Aura Kwarts is een hoogwaardig kristal bedekt met goud, zilver, titanium, niobium en andere metaaloxiden.Lees meer
Angel Aura hanger doorboord (Behandeld) - nr. 2
€13,95
Prachtige Angel Aura hanger, doorboord. Geeft rust, vermindert stress en geeft je een gevoel van tevredenheid. Aura Kwarts is een hoogwaardig kristal bedekt met goud, zilver, titanium, niobium en andere metaaloxiden.Lees meer
Angel Aura hanger doorboord (Behandeld) - nr. 3
€13,95
Prachtige Angel Aura hanger, doorboord. Geeft rust, vermindert stress en geeft je een gevoel van tevredenheid. Aura Kwarts is een hoogwaardig kristal bedekt met goud, zilver, titanium, niobium en andere metaaloxiden.Lees meer
Angel Aura hanger doorboord (Behandeld) - nr. 4
€13,95
Prachtige Angel Aura hanger, doorboord. Geeft rust, vermindert stress en geeft je een gevoel van tevredenheid. Aura Kwarts is een hoogwaardig kristal bedekt met goud, zilver, titanium, niobium en andere metaaloxiden.Lees meer

Informatie en werking

Aura kwarts komt voort uit een speciaal proces waarbij het vaak hoogwaardige kristal in een kamer wordt geplaatst en onder hoge druk wordt bedekt met fijn poeder van puur goud, zilver, titanium, niobium en andere varianten van metaaloxiden. De energie van het Kristal wordt door de energie van de metalen versterkt. Aura kwartsen zijn energetisch dan ook behoorlijk krachtig maar kenmerken zich door een zeer fijne en hoge trilling. Aura kwartsen zijn dan ook echte Engelenstenen.

Angel Aura kwarts

Heeft de energie van bergkristal versterkt met de energie van metalen zoals goud, zilver en platina. Angel Aura kwarts heeft een mooie iriserende witte olieachtige glans en is vanwege zijn zeer hoge en fijne trilling en serene uiterlijk naar engelen vernoemd. 

Angel Aura kwarts is een steen die rust geeft en stress vermindert. Het is een steen die je een vredig gevoel geeft, een gevoel van tevredenheid. Angel Aura kwarts laat je minder zorgen ervaren, helpt bij het loslaten van vooroordelen en reinigt de geest. Het is een diep spirituele steen en kan vele inzichten geven je eigen spirituele missie en je eigen levensdoel. Het is een perfecte steen om te gebruiken tijdens meditatie.

Angel Aura kwarts helpt de aura reinigen en stimuleert het reinigen van alle chakra's. 

Chakra

Kruinchakra

Tanzine Aura kwarts

Tanzine Aura kwarts is een bergkristal die verneveld is met goud, indium en nobium. Deze bijzondere metalen versterken de energie van de bergkristal. Tanzine Aura kwarts is een diep spirituele Kristal met een bijzonder sterke energie. Tanzine Aura kwarts heeft een kalmerende en vredige uitwerking. Het is dan ook een perfect Kristal voor mensen met ADHD en bloeddruk problemen. Tanzine Aura kwarts heeft een stimulerende en reinigende werking op de stofwisseling en een krachtig regulerend effect op de hypofyse, hypothalamus en de pijnappelklier.

Tanzine Aura kwarts is een fijne ondersteunende steen voor mensen die kampen met depressies. Het is een sterk inzichtgevende steen zodat je je kunt richten op de juiste weg in het leven. Het is een steen die spirituele troost geeft en zich afstemt op de hogere kruin chakra's. Tanzine Aura kwarts lost emotionele blokkades op en vervangt deze door onvoorwaardelijke liefde.

Chakra

Kruinchakra, Voorhoofdchakra

Titanium Aura Kwarts

Titanium Aura kwarts is een kwartskristal met een prachtig mooie regenboogachtige glans.

Titanium zorgt energetisch voor kracht, mentale scherpte en fysieke fitheid. Deze effecten worden door de kwarts versterkt. Titanium Aura Kwarts geeft energie aan het hele lichaam en activeert het chakra systeem. Het heeft een sterke reinigende en helende eigenschappen en door activatie van het energie systeem kun je de Kundalini energie door je hele lichaam voelen wervelen.

Titanium Aura kwarts geeft ontspanning en zorgt voor heling in stressvolle situaties. Het zorgt ervoor dat je het leven wat lichter gaat opvatten en stimuleert onder andere humor. 
Deze prachtige regenboogkwarts is ook hele fijne meditatiesteen en kan je inzicht geven in je interactie met anderen. Het stimuleert zelfreflectie en versnelt persoonlijke leerprocessen. Oude opvattingen of overtuigingen hoe met anderen om te gaan kun je makkelijker loslaten.

Titanium Aura Kwarts heeft vele eigenschappen en een brede werking. Het is een echte meesterheler voor vele fysieke aandoeningen. Het heeft een positieve uitwerking op het hormonale stelsel, het zenuwstelsel, de hersenen en het immuunsysteem. Het stimuleert ook de concentratie en maakt je meer doelgericht. Titanium Aura Kwarts geeft je meer vertrouwen in je eigen capaciteiten.

Chakra

Grijpt aan op alleChakra's

Golden Aura Kwarts 

Dit is een zeer spirituele steen met een mooie hoge trilling. Golden Aura Kwarts is een steen die helpt om jezelf te zijn en te blijven. De steen bevordert het opkomen voor jezelf, grenzen te stellen en om beter voor jezelf te zorgen. Het is een steen die je beter laat voelen en meer laat leiden door je hart.

Golden Aura Kwarts is een zeer spirituele steen en heeft een hele fijne hoge trilling. Golden Aura Kwarts leert je om je beter af te stemmen met de spirituele wereld. Het is een steen die je aura en chakra's afstemt met de spirituele verdieping die zich openbaart. 

Op fysiek gebied heeft Golden Aura Kwarts een positieve werking op het hart, de longen, de spijsvertering en het zenuwstelsel. 

Chakra

Grijpt aan op de Zonnevlechtchakra en Hartchakra

Hardheid

7

Verzorging

Aura kwartsen zijn vaak kwetsbaar. Probeer water en teveel zonlicht te vermijden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.