Groene Maansteen

Groene Maansteen is een heerlijke combinatiesteen bestaande uit fel groen Garniriet en grijze Maansteen. Heeft een heerlijk zachte liefdevolle energie en brengt balans en rust.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Groene Maansteen is een heerlijke combinatiesteen bestaande uit fel groen Garniriet en grijze Maansteen. Deze prachtige steen is wat zeldzamer van aard en heeft een heerlijk zachte liefdevolle energie. Groene Maansteen is een fijne balans steen en opent het Hartchakra waardoor je meer liefde kunt ontvangen en geven. Groene maansteen balanceert het mannelijke en het vrouwelijke, zorgt voor yin en yang. Het heeft een positieve werking op je bioritme en de hormonale cyclus. Deze mooie Maansteen bevordert de vruchtbaarheid, voortplantingsorganen en ondersteunt bij de zwangerschap.

Deze fijne krachtige heler heeft een sterke rustgevende werking en is fijn om dicht bij je te hebben in tijden van stress of wanneer je eigenlijk gewoon een knuffel nodig hebt. Tijdens mediteren met Groene Maansteen valt rust over je en vallen de dingen op zijn plaats. De durft sterker te vertrouwen op je intuïtie en beseft dat het leven nooit constant is maar dat je moet leren surfen op de golven van het leven.     

Kleur

Fel groen Garniriet met grijze Maansteen

Chakra

Sacraalchakra, Hartchakra

Sterrenbeeld 

Kreeft, Weegschaal, Schorpioen

Eigenschappen

Hardheid: 6 - 6,5

Dichtheid: 2,55 - 2,58

Vindplaatsen

Madagaskar  

Verzorging

Groene Maansteen is een kwetsbare steen en kan het beste niet in aanraking komen met water. Het is de perfecte steen om op te laden in maanlicht. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn bloghet ontladen en opladen vanedelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.