Bismut

Bismut heeft een sterk aardende en kalmerende werking en is een sterk transformerend kristal die de Chakra's in balans brengt. Bismut versterkt de aura en helpt je na het vallen om weer op te staan.
Bismut - maat S
€7,25
Bismut is een niet giftig zwaar metaal en wordt gevormd door de reactie van verschillende metalen. De bijzondere structuur ontstaat doordat de kristallen van Bismut met een onregelmatige snelheid groeien. Helpt o.a. om te aarden en versterkt de aura.Lees meer
Bismut - maat S

Informatie en werking

Bismut is een niet giftig zwaar metaal en wordt gevormd door de reactie van verschillende metalen. De structuur van Bismut ontstaat doordat de kristallen van Bismut met een onregelmatige snelheid groeien. Bismut is een prachtig kristal die helpt om te aarden en versterkt de aura. Bismut kan inzichten geven die ons het vertrouwen geven om weer op te durven staan en om door te gaan. Bismut je helpt om de goede richting op te gaan en om met plezier je reis op aarde te vervolgen. 

Bismut is een sterk transformatiekristal die energetisch ingrijpt op alle Chakra's en deze in balans brengt. Bismut heeft een kalmerende werking en vermindert spanningen in het lichaam. Heeft een positieve werking op de lymfeklieren en een koorts verlagende werking. Bismut ondersteunt het spijsverteringskanaal en helpt bij extreme vermoeidheid. 

Kleur

Zilverkleurig met een dunne iriserende oxidatielaag in alle kleuren van de regenboog.

Chakra

Alle Chakra's

Sterrenbeeld

Schorpioen, Weegschaal

Hardheid

2,25

Dichtheid

9,747

Vindplaatsen

Bismut houdende mineralen worden gewonnen in o.a. Australië, Bolivia,Canada, China en Mexico

Verzorging

Bismut verdraagt water niet goed. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen.

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.