Lemurische Golden Healer

Lemurische Golden Healer kristallen zijn echte nieuwetijdskristallen en meester healers. Ze hebben de oude kennis van Lemurie in zich opgeslagen die klaar is om ontdekt te worden.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Lemurische Golden Healer is een zeldzaam nieuwetijdskristal met een zeer hoge trilling. Het zijn echte meesterkristallen die alle chakra's activeren en ingrijpen op diep cellulair niveau.

Zoals de naam al aangeeft is dit kristal een echte healer van het gehele fysieke en energetische lichaam. Lemurische Golden Healer kristallen werden in het oude Lemurië in de genezingstempels gebruikt door priesters en priesteressen. Voordat de beschaving van Lemurië ten onderging heeft men de hoogwaardige kennis van Lemurië opgeslagen in deze zeer bijzondere kristallen. Lemurische Golden Healer kristallen kenmerken zich door een matte goudgele kleur maar ook door een 'barcode' die je kunt voelen aan de zijkanten van het kristal. Door te mediteren met Golden Healer kristallen in contact met de barcode kan de oude kennis van Lemurië tot je komen wat grote levensveranderende inzichten kan geven. Mediteren met Golden Healer kristallen is heel bijzonder. Je voelt de zachte warme energie van de Golden Healer door je lichaam scannen en werken waar deze nodig is. Wanneer je het kristal op je derde oog plaatst kun diep contact maken met andere dimensies en prachtige beelden. 

Lemurische Golden Healer kristallen worden gevonden in zandlagen en komen de laatste jaren steeds meer bovendrijven. Ondanks de matte kleur worden echte lichtwerkers sterk aangetrokken tot de sterke kristalkracht. Je weet zelf wanneer je toe bent aan deze zeer bijzondere lichtkristallen en of je klaar bent om de geheimen van deze kristallen tot je te kunnen nemen. Lemurische Golden Healer kristallen helpen je op weg op je pad naar ascensie. 

Kleur

Een matte goudgele kleur

Chakra

Grijpt aan op alleChakra's

Hardheid

7

Vindplaatsen

Brazilië

Verzorging

Lemurische Golden Healer kan onder invloed van zonlicht verkleuren. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen 

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.