Lapis Lazuli Hangers

Lapis Lazuli is een veelzijdige steen die de eigen wil en intuïtie versterkt. Lapis Lazuli zet je aan tot handelen en geeft je inzicht in jezelf. Zorgt ervoor dat je meer durft te leven vanuit je eigen authenticiteit.
Lapis Lazuli hanger - doorboord
€12,50
Mooie doorboorde Lapis Lazuli hanger. Lapis Lazuli is een zeer veelzijdige en diep spirituele steen die de eigen wil en intuïtie versterkt en aanzet tot handelen. Geeft inzicht in jezelf.Lees meer
Lapis Lazuli hanger - doorboord

Lapis Lazuli hangers

Bij Kristalmeester vind je betoverende Lapis Lazuli hangers, elk doordrenkt met de diepe, koninklijke blauwe tinten van deze bijzondere steen. Elke hanger straalt de unieke schoonheid uit van de Lapis Lazuli, waardoor het een verfijnde toevoeging is aan elke sieradencollectie. Met hun tijdloze allure en spirituele betekenis zijn onze Lapis Lazuli hangers een prachtige manier om jezelf te verwennen of een geliefde te verrassen.

Doorboorde Lapis Lazuli hangers

Onze hangers bestaan uit vakmanschap, met een helder gepolijste Lapis Lazuli steen die de diepblauwe tinten perfect accentueert. De steen is prachtig ingelegd in een zilveren omlijsting, waardoor het een elegante en toch opvallende uitstraling heeft. Of je het nu draagt voor zijn schoonheid, spirituele betekenis of helende eigenschappen, deze doorboorde Lapis Lazuli hangers vormen een tijdloos stuk dat elke outfit verrijkt en elke gelegenheid aanvult. Verrijk je sieradencollectie met deze prachtige Lapis Lazuli hangers. 

Met welke sterrenbeelden matchen Lapis Lazuli hangers?

Lapis Lazuli hangers resoneren sterk met de persoonlijkheden van Maagd en Boogschutter. Voor de aardse en praktische mensen met het sterrenbeeld Maagd biedt de diepe blauwe kleur van Lapis Lazuli een gevoel van stabiliteit en helderheid, waardoor ze hun natuurlijke neiging naar analyse en organisatie versterken. Voor de avontuurlijke en optimistische mensen met het sterrenbeeld Boogschutter staan Lapis Lazuli hangers symbool voor waarheid en wijsheid, waardoor ze worden aangemoedigd om hun innerlijke kracht te omarmen en hun horizon te verbreden. Deze hangers dienen als krachtige hulpmiddelen, die de unieke eigenschappen en groeipotentieel van Maagden en Boogschutters omarmen.

Lapis Lazuli hangers kopen bij Kristalmeester

Bij Kristalmeester is het verkrijgen van onze prachtige Lapis Lazuli hangers gemakkelijk. Onze website biedt een eenvoudige en veilige bestel ervaring voor iedereen. Voor diegenen die meer informatie wensen of advies nodig hebben, staan onze experts klaar om te helpen. Of het nu gaat om vragen over onze Lapis Lazuli hangers, andere edelstenen of edelsteensieraden, we nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Verrijk je leven met de schoonheid en kracht van Lapis Lazuli hangers!

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.