Vesuvianiet

Vesuvianiet staat ook wel bekend als Idocraas ondersteunt je in het verwezenlijken van je verlangens hier op aarde en helpt je om je levenspad te ontdekken en deze te bewandelen.
Vesuvianiet (Idocraas) trommelstenen
€4,95
Mooie Vesuvianiet (Idocraas) trommelstenen. Vesuvianiet ondersteunt je in het verwezenlijken van je verlangens hier op aarde en helpt je om je levenspad te ontdekken en deze te bewandelen.Lees meer

Informatie en werking

Vesuvianiet staat ook wel bekend als Idocraas en is een harsachtige steen met vaak spikkels en putjes. Vesuvianiet is een prachtige steen en heeft een krachtige trilling. Deze mooie vaak groene steen ondersteunt je in verwezenlijken van je verlangens hier op aarde. Het helpt je om je ware pad of roeping in het leven te ontdekken en vooral ook om de moed te vinden je eigen weg te gaan. Vesuvianiet ondersteunt je in het doormaken van veranderingen op het gebied van bijvoorbeeld relaties, je werk, niet dienende gedachten of emoties. Vesuvianiet is een heerlijke meditatiesteen en helpt je om inzichten te krijgen, om uit te zoomen en om de vinger precies op de zere plek te leggen waar je verandering echt gewenst is. Vesuvianiet helpt je om negatieve gedachten tegen te gaan en helpt je op je pad van spirituele ontwikkeling. Vesuvianiet maakt bewust zodat je nieuwe inzichten makkelijker kunt integreren in je nieuwe zijn. Vesuvianiet brengt balans in lichaam en geest en zorgt dat je je meer verbonden voelt met je lichaam hier op aarde.

Op lichamelijk vlak versterkt Vesuvianiet het tandglazuur en het reukvermogen. Vesuvianiet bevordert ook de opname van voedingsstoffen. Daarnaast versterkt Vesuvianiet de lever en nieren en heeft het een ontstekingsremmende werking.

Kleur

Groen, paars, rood, wit, bruin of geel

Chakra

Alle Chakra's

Hardheid

6 - 7

Dichtheid

3.4

Sterrenbeeld

Boogschutter

Vindplaatsen

Italie, Canada, Verenigde Staten, Zuid-Afrika

Verzorging

Vesuvianiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.