Chiastoliet / Kruissteen

Chiastoliet is een beschermsteen die de aura reinigt en versterkt. Geeft innerlijke rust en brengt evenwicht en harmonie in je systeem.

Informatie en werking

Chiastoliet wordt ook wel eens Kruissteen genoemd en is een beschermende steen. Het is een steen die de aura reinigt en versterkt. Chiastoliet geeft innerlijke rust en brengt evenwicht en harmonie in je systeem. Het is een steen die je inzicht geeft in wie je werkelijk bent en wat je levensmissie op aarde is. Chiastoliet maakt nuchter en realistisch en verminderd angsten. Het zorgt dat negatieve gedachten en emoties niet langer grip op je hebben. Chiastoliet ondersteunt je in het maken van keuzes wanneer je op een kruispunt in je leven staat. Chiastoliet is een steen die helpt bij mensen die in de laatste fase van hun leven zitten. Helpt bij de overgang naar de dood en kan veel steun bieden aan mensen die het leven niet los durven te laten. 

Chiastoliet heeft een koortsverlagende werking en versterkt het immuunsysteem. Chiastoliet helpt bij uitputting en wanneer je je zwak voelt. Het is een steen die helpt wanneer je niet goed kunt slapen. Chiastoliet vermindert verzuring van bloed en weefsels en helpt bij klachten van reuma en jicht en vermindert ontstekingen.

Kleur

Bruin, groen met een zwart kruis

Chakra

Alle Chakra's. Voornamelijk Wortelchakra

Sterrenbeeld

Weegschaal

Hardheid

6,5 - 7,5

Vindplaatsen

Spanje, Australië, Rusland, Brazilië, Oostenrijk

Verzorging

Chiastoliet kan op alle manieren verzorgd en gereinigd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.