Cavansiet

Cavansiet is een sterke energetische steen die mooie inzichten geeft op zowel persoonlijk als spiritueel gebied. Het is een steen die je makkelijk contact laat maken met je gidsen en kalmeert en verzacht lichaam en geest.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Cavansiet is sterk energetische steen en over het algemeen wat zeldzamer en kostbaarder. Cavansiet geeft inzicht en groei op zowel persoonlijk als spiritueel gebied. Het is een steen die je makkelijk contact laat maken met je gidsen en bevordert je mediamieke gaven en spirituele vaardigheden. Cavansiet kalmeert en verzacht lichaam en geest. Het bevordert onder andere het leervermogen en logisch denken. Daarnaast helpt Cavansiet je met het verwoorden van je nieuw verworven inzichten. Cavansiet heeft meestal wat moedergesteente om zich heen en dit is fijn omdat het zorgt voor wat extra aarding tijdens je spirituele ontdekkingsreis. Door het makkelijke contact dat je kunt bewerkstelligen met je gidsen is Cavasiet een fijne meditatiesteen om diep naar binnen te keren en te luisteren naar de antwoorden die gegeven worden. Cavansiet maakt aardse dingen minder zwaar en zorgt voor een positieve houding ten aanzien van je aardse uitdagingen. 

Op lichamelijk vlak werkt Cavansiet positief op het hormoonsysteem en brengt het rust in je systeem. Een fijne steen om mee te werken wanneer je veel stressgerelateerde klachten ervaart. Ook werkt Cavansiet goed bij nierklachten, oogproblemen en oorklachten.  

Kleur

Blauw tot Turkoois blauw

Chakra

Keelchakra, Voorhoofdchakra

Sterrenbeeld 

Waterman

Eigenschappen

Hardheid: 3 - 4

Dichtheid: 2,25

Vindplaatsen

India en de Verenigde Staten 

Verzorging

Cavansiet is een kwetsbare steen en verdraagt water niet goed. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn bloghet ontladen en opladen vanedelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.