Porphyriet Jaspis

Porphyriet Jaspis heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel en opent de Hartchakra. Helpt je om te vertrouwen op je innerlijk kompas en je gevoelens.
Porphyriet Jaspis Trommelstenen - maat S
€2,95
Mooie Porphyriet Jaspis trommelstenen, maat S. Porphyriet Jaspis heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel en opent de Hartchakra. Helpt je om te vertrouwen op je innerlijk kompas en je gevoelens.Lees meer
Porphyriet Jaspis Trommelstenen - maat M
€4,50
Mooie Porphyriet Jaspis trommelstenen, maat M. Porphyriet Jaspis heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel en opent de Hartchakra. Helpt je om te vertrouwen op je innerlijk kompas en je gevoelens.Lees meer
Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.