Jade kettingen

Jade is een zuiverende steen die gifstoffen uit het lichaam verwijdert. Jade heeft een fijne zachte energie en opent het Hartchakra. Bevordert (zelf)liefde, creativiteit en trekt voorspoed aan.
Jade Kogelketting - 45 cm
€16,50
Mooie Jade ketting met 8 mm kogels. Deze mooie Jade ketting heeft een lengte van ongeveer 45 cm en een goudkleurig slotje. Groene Jade is een fijne zachte zuiverende steen en zorgt voor meer evenwicht en harmonie in het leven.Lees meer
Jade Kogelketting - 45 cm

Jade kettingen

Bij Kristalmeester hebben we een uitgebreide verzameling van prachtige edelstenen, waaronder de betoverende Jade kettingen. Wat deze kettingen zo uniek maakt, is meer dan alleen zijn verbluffende groene tinten. Jade staat al eeuwenlang bekend om zijn symboliek van innerlijke vrede, balans en welzijn. Jade is populair door zijn energetische eigenschappen, hij kan zowel mentale als emotionele stabiliteit bieden. Ontdek de diepgaande betekenis achter deze steen en laat je inspireren door zijn kracht bij Kristalmeester.

Wat is de werking van Jade kettingen?

Jade kettingen zijn meer dan alleen accessoires; ze dragen de zuiverende kracht van deze steen met zich mee. Door de natuurlijke eigenschappen zuivert een Jade ketting het lichaam van schadelijke gifstoffen, terwijl het een zachte en kalmerende energie uitstraalt. Deze prachtige steen staat bekend om zijn vermogen om de Hartchakra te openen, waardoor het de weg vrijmaakt voor liefde, zowel voor jezelf als anderen. Het stimuleert creativiteit en schenkt een gevoel van welvaart, waardoor het niet alleen een stijlvolle toevoeging is, maar ook een bron van positiviteit en innerlijke groei.

Hoe draag je Jade?

Jade is een veelzijdige steen, die op verschillende manieren gedragen kan worden. Het is mogelijk om te dragen in kettingen, zoals in de Jade kogelketting die we aanbieden. Maar de edelsteen kan ook verwerkt zitten in armbanden die je om de pols draagt of je kunt het in je zak stoppen wanneer je losse stenen hebt. Alle mogelijkheden van Jade stellen je in staat om je aan te passen aan iedere gelegenheid. Of je nu kiest voor de verfijning van een Jade ketting of de speelsheid van een armband, het dragen van Jade voegt niet alleen een schoonheid toe, maar het maakt je look echt compleet. 

Jade kettingen bij Kristalmeester

Bij ons kun je een prachtige Jade ketting of andere edelsteensieraden bestellen. De groene tinten in de ketting zorgen voor een prachtige en complete look die je laat stralen. Neem vandaag nog contact met ons op voor vragen of advies. Bestel nu jouw Jade ketting en kijk wat het voor jou kan betekenen!

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.