Azumar

Azumar is een "nieuwe" steen en perfect voor als je even vast zit in aardse problemen. Azumar is een echte gevoelssteen en heeft een helende werking op het emotionele lichaam. Helpt je transformatie naar een spiritueler bewustzijn.

Informatie en werking

Azumar is een aantal jaren geleden voor het eerst gevonden in Arizona. Het is een combinatie van kwarts, Kaoliniet en soms wat sporen van Stilbiet. Azumar heeft een prachtige azuur blauwe kleur en is de perfecte steen voor als je even vast zit in je aardse problemen. Het is een fijne steen die je op een zachte wijze opnieuw kennis laat maken met jezelf. Azumar is een echte gevoelssteen en heeft een helende werking van het emotionele lichaam. Azumar is een steen die helpt tijdens transformatie naar een spiritueler bewustzijn. Het is een steen die leert om zacht te zijn voor jezelf en helpt om negatieve gevoelens zoals angst en boosheid los te laten. Azumar brengt harmonie en geeft vertrouwen in je eigen kracht en liefde voor jezelf. 

Azumar is een vitaliserende steen en zorgt voor een golvende energie die elke cel in je lichaam wakker maakt. Azumar heeft dan ook een gunstige werking op het zenuwstelsel. Op spiritueel vlak brengt Azumar je weer terug in de flow van het leven en leert je zien waar jij thuishoort en wat jouw opdracht in het leven is. Azumar bevordert telepathische vermogens en helderziendheid. Helpt bij slapeloosheid en nachtmerries. 

Kleur

Licht azuur blauw

Chakra

Azumar grijpt aan op alle Chakra's

Vindplaatsen

Arizona, Brazilie

Verzorging

Azumar kan op alle manieren gereinigd en verzorgd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.