Brandberg kristal

Brandberg kristallen zijn meesterkristallen en kenmerken zich door een enorm hoge trilling en grote helende eigenschappen.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatieenwerking

Brandberg kristallen zijn echte meesterkristallen en worden in de Brandberg regio in Namibië gevonden. Deze regio kenmerkt zich onder andere door enorme droogte en herbergt de oudste woestijn op aarde.

Brandberg kristallen hebben vaak Amethist en Rookkwarts in zich en sommige hebben ook kleine belletjes met water. De Brandberg kristallen hebben allemaal een enorm hoge trilling en grote helende eigenschappen. 

HeldereBrandberg kristallen werken op verschillende dimensies en resoneren met puurheid van de ziel. De energetische werking is sterk en stemt zich af op het energieveld van de drager. Een heldere Brandberg kristal helpt om je energieveld te herijken met de energie van de kristal. 

AmethistBrandberg helpt met het helen van het gebroken hart. Het is een steen die helpt met het loslaten van een geliefde en zet je in je eigen kracht. Het is een fijne steen die je beschermt voor angst aanvallen en deze angstige energie omzet in liefde. Amethist Brandberg maakt creatief en is een prachtige steen die je helpt met je spirituele ontwikkeling. 

RookkwartsBrandberg kristallen helpen met het balanceren van de Chakra’s en grijpen in op het meridianen systeem. Het is een steen die je laat beseffen dat waar je nu bent precies goed is. 

Brandberg kristallen met Amethist en Rookkwarts zijn krachtige combinatie stenen en ondersteunen je in transformatieprocessen. Het zijn bijzondere stenen die met name helpen bij een moeizame overgang van leven naar de dood. 

Alle Brandberg kristallen kenmerken zich door sterk helende eigenschappen. Ze bevorderen onder andere wondgenezing en helpen bij het overkomen van verslavingen. Het is een steen die je energieveld weer in balans brengt en draagt bij aan je vitaliteit. Brandberg kristallen helpen met het verwijderen van negatieve energie in je omgeving en neutraliseren de schadelijke werking van elektrosmog. Het zijn prachtige kristallen om bijvoorbeeld je woning te zuiveren of iedere andere ruimte die voor jou niet goed voelt. 

Kleur

Kristalhelder met soms Amethist en Rookkwarts fantomen. Ook pockets met waterbelletjes zie je vaak in Brandberg kristallen.

Chakra

Alle Chakra's

Sterrenbeeld

Waterman, Leeuw, Steenbok

Vindplaatsen

Namibië

 

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.