Super 7

Super 7 is een zeer krachtige spirituele steen en bevordert transformatie en het ontwikkelen van paranormale gaven. Geeft inzicht in oud denken.
Super 7 ruw - nr. 1
€175
Prachtige grote Super 7. Deze grote Super 7 heeft een prachtige energie en is een zeer spirituele, inzichtgevende en transformerende steen. Bevordert onder andere het ontwikkelen van paranormale gaven. Super 7 laat je de waarheid zien!Lees meer
Super 7 ruw - nr. 1

Informatie en werking

Super 7, ook wel Melody Steen genoemd, bestaat uit zeven verschillende mineralen zoals Amethist, Bergkristal, Rookkwarts, Rutielkwarts, Cacoxeniet, Goethiet en Lepidocrosiet. 

Super 7 is een zeer krachtige spirituele steen. Op lichamelijk gebied harmoniseert Super 7 het lichaam, ondersteunt het immuunsysteem en bevordert het genezingsprocessen in ons lichaam. Deze melody stone is goed voor onze huid en werkt positief bij hyperventilatie en benauwdheid. 

Op spiritueel gebied is Super 7 een echte krachtpatser en een enorm transformerende steen. Deze zeldzame steen bevordert onder andere het ontwikkelen van paranormale gaven en versterkt de intuïtie. Het is een steen die alle chakra's activeert en uitlijnt zodat deze mooi in balans komen. Gebruik van Super 7 tijdens meditaties geeft het inzicht in oude patronen van denken en handelen en hoe deze te doorbreken. Het is een steen die je tegelijkertijd geaard houdt. 

Super 7 is een steen die helpt om orde te scheppen in een chaotische mind. Het vermindert angsten en stress en zet negatieve gedachten en energieën om in positiviteit. Super 7 laat je de waarheid zien zodat je daar vanuit liefde en wijsheid naar kunt handelen. 

Kleur

Wit gecombineerd met paars, roze en donkere kleur schakeringen

Chakra

Grijpt aan op alleChakra's

Hardheid

7

Vindplaatsen

Brazilië, India, Verenigde Staten

Verzorging

Super 7 behoeft in principe geen reiniging. Wel dien je op te passen met (fel) zonlicht aangezien Super 7 dan kan verkleuren. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.