Edelstenen voor Vissen - 19 feb t/m 20 mrt

19 februari t/m 20 maart - element water

Passende stenen


Sterrenbeeld Vissen

Bij Kristalmeester hebben we een breed assortiment aan edelstenen die perfect zijn afgestemd op en passen bij de verschillende sterrenbeelden, waaronder de Vissen. De stenen die we bieden voor dit krachtige sterrenbeeld sluiten mooi aan bij de eigenschappen van de personen met het sterrenbeeld Vissen. De edelstenen worden zorgvuldig geselecteerd om te resoneren met de diepgaande emoties, de overgevoeligheid en andere eigenschappen. Ontdek ons assortiment edelstenen die niet alleen de eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen weerspiegelen, maar ook krachtige ondersteuning bieden voor hun spirituele reis.

Element van het sterrenbeeld Vissen: water

Het sterrenbeeld Vissen wordt geassocieerd met het element water. Dit element weerspiegelt de diepte van het sterrenbeeld Vissen, met hun gevoelige en intuïtieve aard. Hun emoties, verbeeldingskracht en spirituele diepte kunnen net zoals het element water verschillende vormen aannemen. Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn flexibel en kunnen zich gemakkelijk aanpassen aan anderen of de situatie waar zij zich in bevinden. Ze absorberen emoties en hebben een natuurlijke empathie, maar kunnen ook diep dromerig zijn. Hun intuïtie is krachtig en maakt hen gevoelig voor subtiele signalen in hun omgeving, waardoor ze een diepgaand begrip hebben van menselijke emoties en verborgen waarheden.

Eigenschappen van Vissen

Mensen geboren onder het sterrenbeeld Vissen vertonen een rijke diversiteit aan eigenschappen. 

 • Bescheiden
 • Kwetsbaar
 • Emotioneel
 • Beïnvloedbaar
 • Behoefte aan leiding
 • Menslievend
 • Passief
 • Overgevoelig 
 • Aanleg tot passiviteit
 • Niet weten wat je wilt
 • Langzame ‘ik’ ontwikkeling
 • Dromerig
 • Gevoelig voor stemmingen

Edelstenen die perfect bij het sterrenbeeld Vissen passen

Voor mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn diverse edelstenen bijzonder geschikt om hun eigenschappen en behoeften te ondersteunen. Agaat biedt stabiliteit en rust in tijden van emotionele turbulentie, terwijl Amethist hun diepe intuïtie versterkt en helpt bij spirituele groei. Amazoniet brengt balans en kalmeert emoties, terwijl Aquamarijn helderheid en helderheid van gedachten bevordert. Aventurijn ondersteunt mensen met het sterrenbeeld Vissen bij het nemen van nieuwe stappen en het ontdekken van mogelijkheden, terwijl Calciet de creativiteit en geestelijke groei stimuleert.

Epidoot helpt hen inzicht te krijgen in hun emoties, terwijl Fluoriet de mentale helderheid verhoogt. Hematiet biedt aarding en stabiliteit, terwijl Opaliet het sterrenbeeld Vissen ondersteunt bij het vinden van rust en emotioneel evenwicht. De regenboog Maansteen versterkt hun intuïtieve gaven, terwijl roze Toermalijn emotionele genezing bevordert. Tenslotte biedt Vuuropaal passie en stimuleert het hun creatieve vuur. Deze edelstenen resoneren met de eigenschappen van mensen met het sterrenbeeld Vissen, en kunnen een waardevolle aanvulling zijn op hun zelfontdekking en groei.

De juiste edelstenen kopen bij Kristalmeester

Het kiezen van de juiste edelsteen is van groot belang om in harmonie te zijn met je behoeften. Bij Kristalmeester bieden we deskundig advies en begeleiding om de perfecte edelsteen te vinden die aansluit bij jouw energie en intenties. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, vragen of persoonlijk advies. Laat ons je helpen de ideale edelsteen te ontdekken die jouw reis naar balans en welzijn zal verrijken!