Bronziet (Bronsiet)

Bronziet is een echte beschermsteen met een sterke aardende werking. Helpt je om in het "hier en nu" te zijn en om het hoofd koel te houden wanneer het stormt in je leven.

Informatie en werking

Bronziet (Bronsiet) is een echte beschermsteen die je met twee benen stevig op de grond zet. Er wordt ook wel gezegd dat Bronziet een steen is effectief is bij vervloekingen en deze terugstuurt naar de zender. Bronziet kaatst de bal als het ware terug maar dan vele malen krachtiger. Bronziet helpt je om grip te krijgen op uitzichtloze situaties waar je op het eerste gezicht geen controle over hebt. Bronziet helpt om je hoofd koel te houden en geeft je een gevoel van innerlijke rust. Deze bijzondere steen leert je focussen op de meest belangrijke keuzes die je moet maken en helpt je om deze keuzes dan ook daadwerkelijk te maken. Bronziet helpt je om in het "hier en nu" te blijven zonder iets te "doen". Bronziet ondersteunt bij langdurige stress en laat je herstellen bij uitputting. 

Kleur

Bruin, goud, chocolade bruin

Chakra

Wortelchakra, Sacraalchakra, Zonnevlechtchakra 

Sterrenbeeld 

Leeuw

Eigenschappen

Hardheid: 5,5 - 6

Dichtheid: 2,6

Vindplaatsen

Duitsland, Finland, India, Sri Lanka, Verenigde Staten, Brazilië, Madagaskar, Australië 

Verzorging

Bronziet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen vanedelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.