Quantum Quattro

Quantum Quattro is een zachte maar krachtige helende steen bestaande uit Chrysocolla, Dioptaas, Rookkwarts, Malachiet en Shattuckiet. Heeft een ontgiftende werking, verwijdert negatieve energie en brengt balans tussen lichaam en geest.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Quantum Quattro is een combinatiesteen vanChrysocolla, Dioptaas inRookkwarts, Malachieten Shattuckiet. 

Het is een zachte maar tegelijkertijd ook een krachtig helende steen zowel op lichamelijk als emotioneel vlak. Op lichamelijk vlak werkt Quantum Quattro ontgiftend en heeft een positieve werking op het hart en de longen. Quantum Quattro helpt bij een hoge bloeddruk, verlicht stress en helpt bij klachten van migraine en bij problemen met de schildklier. Ook op de maag en darmen heeft Quantum Quattro een positieve invloed. Quantum Quattro is een fijne steen om verslavingen te overwinnen. 

Quantum Quattro verwijdert negatieve energie uit het energieveld en brengt balans tussen lichaam en geest. Het is een steen die helpt om oude pijnen en negatieve energie en karma uit vorige levens los te laten en op te ruimen. Quantum Quattro bevordert gezonde liefdesrelaties. Het is een steen die nieuwe relaties aantrekt en maakt bestaande relaties evenwichtiger. Het helpt bij het verwerken en loslaten van liefdesverdriet. Quantum Quattro werkt op alle chakra's en brengt deze in balans. Ook versterkt Quantum Quattro de aura. 

Kleur

Blauw met groen van kleur 

Chakra

Werkt opalle Chakra's

Sterrenbeeld

Vissen

Hardheid

7

Vindplaatsen

Namibie 

Verzorging

Quantum Quattro kan beter niet te veel aan water en (fel) zonlicht blootgesteld worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen 

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.