Kiwi Jaspis

Kiwi Jaspis is een kalmerende, ontspannende en fijne beschermende steen tegen elektrosmog, straling en negatieve energieën. Heeft een reinigende werking op de Chakra's en de aura. Kiwi Jaspis zet je stevig met twee benen op de grond.
Kiwi Jaspis trommelstenen
€2,95
Mooie Kiwi Jaspis trommelstenen. Kiwi Jaspis is een kalmerende steen met een fijne ontspannende werking. Heeft een beschermende werking tegen elektrosmog, straling en negatieve energieën. Een heerlijke steen om bij je te dragen in tijden van stress.Lees meer
Kiwi Jaspis trommelstenen

Informatie en werking

Kiwi Jaspis is een kalmerende steen met een fijne ontspannende werking. Het is fijne beschermende steen tegen elektrosmog, straling en negatieve energieën. Kiwi Jaspis heeft een reinigende werking op de Chakra's en de aura. Kiwi Jaspis zet je met twee benen stevig op de grond. Het is een heerlijke steen om bij je te dragen in tijden van stress en zorgt voor een fijne rust in je hoofd. Kiwi Jaspis brengt je dichter naar je kern, naar wie je echt bent en maakt je vastberaden om je dromen na te jagen. Op lichamelijk gebied versterkt Kiwi Jaspis je immuunsysteem, kalmeert het je zenuwstelsel en heeft het een goede werking bij huidproblemen. Ook heeft Kiwi Jaspis een positieve werking op de stofwisseling en brengt het je hormoonhuishouding in balans. 

Kleur

licht groen / grijs met zwarte pigmenten

Chakra

Wortelchakra, Sacraalchakra, Zonnevlechtchakra en Hartchakra

Sterrenbeeld 

Kreeft, Maagd, Ram, Schorpioen, Stier

Eigenschappen

Hardheid: 6,5 - 7

Dichtheid: 2,58 - 2,91

Vindplaatsen

Nieuw-Zeeland, Tasmanië 

Verzorging

Kiwi Jaspis kan op alle manieren gereinigd en verzorgd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn bloghet ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.