Kabamba Jaspis

Kabamba Jaspis is een sterk helende steen en laat zien wie je werkelijk bent met alle goede en slechte eigenschappen. Kabamba Jaspis sterkt je zodat je je eigen weg kunt bewandelen.

Informatie en werking

Kabamba Jaspis wordt ook wel Eldariet genoemd. Het is een sterk zuiverende en helende steen. In stressvolle situaties zorgt Kabamba Jaspis voor ontspanning. Kabamba Jaspis helpt destructief gedrag en patronen doorbreken en ondersteunt ook bij angsten of fobieën. Kabamba Jaspis is een echte sjamanensteen en heeft een diepe helende werking op celniveau. Het is een sterk ontgiftende steen en herstelt de werking van zweetklieren en de blaas en de nieren. 

Kabamba Jaspis is een steen die zelfvertrouwen, moed en doorzettingsvermogen geeft. Het zorgt ervoor dat je in je kracht durft te gaan staan en dat je 'Nee' durft te zeggen. Kabamba Jaspis laat je je potentie zien zodat je je eigen weg durft te gaan bewandelen. Het maakt je bewust van wie je bent met je goede en je slechte eigenschappen. 

Kleur

Groen met zwarte ogen

Chakra

Hartchakra

Sterrenbeeld

Maagd

Hardheid

6,5 - 7

Vindplaatsen

Madagaskar

Verzorging

Kabamba Jaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.