Tijgerijzer

Tijgerijzer is de steen van het innerlijk weten en geeft kracht en vitaliteit. Perfecte steen om bij je te dragen bij uitputting, vermoeidheid of klachten van stress. Hele fijne aarde steen.

Informatie en werking

Tijgerijzer geeft kracht en vitaliteit. Het is een hele fijne steen om te dragen bij uitputting en vermoeidheid of klachten van stress. Tijgerijzer geeft nieuwe energie en bevordert de opname van ijzer en vitamine B. Het is ook een hele fijne aarde steen die zorgt voor een goede afvoer van spanningen en stress. Bevordert de doorbloeding in de benen. 

Tijgerijzer helpt ook om negatieve zaken af te sluiten en om oplossingen te vinden bij problemen. Het bevordert de creativiteit en het doorzettingsvermogen om aan nieuwe dingen te beginnen. Tijgerijzer is een steen van het innerlijke weten en geeft je de kracht om je eigen mening uit te spreken. 

Kleur

Geel rood bruin metaal streep. 

Chakra

Wortelchakra, Sacraalchakra, Zonnevlechtchakra

Sterrenbeeld

Leeuw

Hardheid

7

Vindplaatsen

Australië en Zuid-Afrika

Verzorging

Tijgerijzer kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.