Rode Jaspis

Rode Jaspis is een zeer krachtige en fijne aardende steen. Werkt sterk zuiverend en ontgiftend en heeft een gunstige werking bij koorts. Heeft een ondersteundende werking op de spijsverteringsorganen en het hormoonstelsel.

Rode Jaspis

Rode Jaspis, een krachtige edelsteen, staat bekend om zijn aardende eigenschappen en geneeskrachtige werking op het menselijk lichaam. Deze edelstenen bezitten zuiverende en ontgiftende krachten, en bieden ondersteuning aan ons lichaam door het harmoniseren van het zenuwstelsel en het stimuleren van het immuunsysteem. Op spiritueel vlak helpt deze edelsteen om de aura te reinigen en te stabiliseren. Het vergemakkelijkt uittredingen zodat je makkelijk kunt reizen naar andere dimensies. Rode Jaspis helpt ook om dromen te herinneren als je de steen tijdens het slapen onder het kussen legt. Ontdek de weldadige effecten van deze bijzondere edelsteen en ervaar een nieuw niveau van balans en vitaliteit.

Werking en betekenis van Rode Jaspis

Rode Jaspis, een edelsteen die verlichting biedt bij diverse klachten zoals koorts, obstipatie en oorsuizingen. Maar ook kan het helpen bij klachten als hoofdpijn, epilepsie en hartkwalen. Deze veelzijdige edelsteen bevordert de energiestroming en doorbreekt eventuele blokkades in de onderste Chakra's, wat helpt bij het herstellen van het energetisch evenwicht in het lichaam. 

Bovendien staat Rode Jaspis bekend om zijn vermogen om individuen in hun kracht te zetten. Het stimuleert doorzettingsvermogen, vergroot het vermogen om voor jezelf op te komen en vermindert angsten voor conflicten. Door deze kwaliteiten helpt de steen bij het verkrijgen van innerlijke harmonie en een positieve levenshouding. Deze edelsteen moedigt aan om in jezelf te geloven en met vastberadenheid je levenspad te bewandelen, waarbij het je ondersteunt in het realiseren van je doelen en ambities.

Verschillende vormen van deze bijzondere edelsteen

Bij Kristalmeester vind je een uitgebreid assortiment van Rode Jaspis edelstenen in diverse prachtige vormen. Of je nu op zoek bent naar ruwe stenen om te gebruiken in je meditaties en rituelen, engelen die bescherming en liefde symboliseren of een massageroller voor een ontspannende energetische massage: wij hebben het allemaal. Ons aanbod bevat ook nog Rode Jaspis donuts en hartvormen om liefdevolle energie te koesteren. Ontdek de veelzijdige schoonheid en de helende kracht van deze edelsteen in de vorm die het beste bij jou past.

Prachtige edelsteensieraden voor stijl en welzijn

Bij Kristalmeester bieden we niet alleen Rode Jaspis edelstenen in verschillende vormen, maar ook prachtige edelsteensieraden die deze unieke steen omarmen. Ontdek onze collectie met Rode Jaspis armbanden, die niet alleen je pols sieren maar ook de helende eigenschappen van de steen met je meedragen. Voor een stijlvolle en energetische toevoeging aan je outfit zijn er kettingen met Rode Jaspis hangers die een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegen. Tot slot bieden we ook Rode Jaspis oorbellen voor een subtiele en elegante uitstraling, waarbij de energie van de steen dichtbij je oren blijft. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement of een subtiel accent, onze sieraden zijn een perfecte keuze om je te ondersteunen in stijl en welzijn.

Rode Jaspis bestellen bij Kristalmeester

Bestel vandaag nog je favoriete edelstenen bij Kristalmeester en laat de kracht van deze bijzondere steen in je leven stralen. Ons bestelproces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, zodat je moeiteloos je keuze kunt maken. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte Rode Jaspis edelstenen die aansluiten bij jouw wensen en behoeften!

Eigenschappen van de Rode Jaspis

Geschikt voor kinderen

Kleur
Komt voor in verschillende tinten rood. 

Chakra
Wortelchakra, Sacraalchakra

Sterrenbeeld
Ram, Steenbok, Maagd, Kreeft, Schorpioen

Hardheid
6,5 - 7

Vindplaatsen
Australië, Brazilië, Duitsland, Egypte, Frankrijk, India, Madagaskar, Rusland, Zuid-Afrika

Verzorging
Rode Jaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen.