Over Kristalmeester

 

Ik ben Martijn Antonius en heb al mijn hele leven een speciale connectie met edelstenen. Een aantal jaren geleden ben ik Kristalmeester begonnen om mijn enorme passie voor edelstenen, mineralen en kristallen nog meer te leven.

Iedere steen heeft zijn unieke geboortegrond, eigenschappen, trilling en energie. Door je open te stellen voor de energie van de steen kun je een wisselwerking ervaren tussen jouw energie en de energie van de steen. In deze wisselwerking kun je feilloos voelen hoe het werkelijk met je gaat. Er wordt je als het ware een spiegel voorgehouden met al je mooie en minder mooie kanten. Vanuit kwetsbaarheid en echt durven voelen absorbeer je de wijsheid van de steen. 

Mijn missie met Kristalmeester is dat je door het ervaren van de schoonheid en de energie van stenen je bewustzijn vergroot zodat je leert zien en accepteren wie je werkelijk bent. Mijn wens is dat je beseft hoe mooi en compleet je eigenlijk al bent en dat je vanuit dit inzicht groeit als mens en bijdraagt aan een mooiere wereld.

Kristalmeester is trots lid van de Fair Trade Minerals & Gems (FTMG) organisatie. Deze mooie non-profit organisatie promoot fair trade in de handel van mineralen en edelstenen. FTMG zet zich in voor de omgeving, natuur en de mensen die werken in en om de edelsteenmijnen. Kristalmeester vindt het van groot belang dat mensen een eerlijke prijs krijgen voor het mijnen van edelstenen en dat de natuur geen schade ondervindt en gecompenseerd wordt.

FTMG