Welkom bij Kristalmeester!

Op de website van Kristalmeester® worden stenen beschreven op de manier waarop ik deze ervaar en de kennis die ik hierover door de jaren heen heb opgedaan.

Wie ben ik?

Ik ben Martijn Antonius en heb al mijn hele leven een speciale connectie met edelstenen. Een aantal jaren geleden ben ik Kristalmeester® begonnen om mijn enorme passie voor edelstenen, mineralen en kristallen nog meer te leven en om mijn kennis van stenen, verworven door ervaring, literatuurstudie en opleidingen, te delen met de rest van de wereld.

Iedere steen is uniek

Iedere steen heeft zijn unieke geboortegrond, eigenschappen, trilling en energie. Door je open te stellen voor de energie van de steen kun je een wisselwerking ervaren tussen jouw energie en de energie van de steen.In deze wisselwerking kun je feilloos voelen hoe het werkelijk met je gaat. Er wordt je als het ware een spiegel voorgehouden met al je mooie en minder mooie kanten.Vanuit kwetsbaarheid en echt durven voelen absorbeer je de wijsheid van de steen. 

Mijn missie!

Mijn missie met Kristalmeester® is dat je door het ervaren van de schoonheid en de energie van stenen je bewustzijn vergroot zodat je leert zien en accepteren wie je werkelijk bent.

Mijn wens is dat je beseft hoe mooi en compleet je eigenlijk al bent en dat je vanuit dit inzicht groeit als mens en bijdraagt aan een mooiere wereld.

Wat doen wij?

Op de website van Kristalmeester® worden stenen beschreven op de manier waarop ik deze ervaar en de kennis die ik hierover door de jaren heen heb opgedaan.

Het is belangrijk om te weten dat edelstenen, mineralen en kristallen nooit een vervanging voor professionele zorgverlening zijn, altijd enkel een aanvulling.

Zie daarom de beschrijvingen op de website van Kristalmeester® ook niet als een doktersvoorschrift maar raadpleeg altijd je huisarts of een andere professionele zorgverlener wanneer je medische of psychische zorg nodig hebt. 

Keurmerk

Kristalmeester® is trots lid van de Fair Trade Minerals & Gems (FTMG) organisatie. Deze mooie non-profit organisatie promoot fair trade in de handel van mineralen en edelstenen. FTMG zet zich in voor de omgeving, natuur en de mensen die werken in en om de edelsteenmijnen.

Kristalmeester® vindt het van groot belang dat mensen een eerlijke prijs krijgen voor het mijnen van edelstenen en dat de natuur geen schade ondervindt en gecompenseerd wordt.