Larvikiet

Larvikiet is een fijne beschermsteen die negatieve energie afvoert naar moeder aarde. Een diep inzichtgevende steen met een sterke connectie met de natuur. Leert dat timing en afstemming essentieel zijn om de juiste stappen te zetten.
Larvikiet trommelstenen
€3,25
Larvikiet is een beschermsteen die negatieve energie afvoert naar moeder aarde. Een diep inzichtgevende steen met een sterke connectie met de natuur. Leert dat timing en afstemming essentieel zijn om de juiste stappen te zetten.Lees meer
Larvikiet trommelstenen

Informatie en werking

Larvikiet is een fijne beschermsteen om bij je te dragen. Door het hechte contact met moeder aarde wordt alle negatieve energie in en om je heen mooi afgevoerd naar de aarde. Larvikiet geeft rust, kalmeert en brengt je in balans. Het is een diep inzichtgevende steen die je paranormale vermogens stimuleert en helpt je om de echte oorzaak achter problemen te zien om deze vervolgens aan te pakken. Larvikiet is een steen die je helpt om in je kracht te staan en je volledige potentieel te leven. Larvikiet heeft een vitaliserende werking en helpt onder andere bij een hoge bloeddruk en bij huidproblemen. Larvikiet is heel geschikt als je meer in contact met de natuur wilt komen. Deze mooie wat mysterieuze steen resoneert sterk met water en spoelt als het ware alles mooi schoon. Larvikiet helpt om niet te lang vast te zitten in bepaalde patronen en problemen maar nodigt uit om het leven flexibel te benaderen afgestemd op de cycli van de seizoenen. Larvikiet leert dat timing en afstemming van grote meerwaarde zijn om de juiste stappen te zetten in je leven. 

Kleur

Grijs, blauwgrijs, zwart met glinsteringen. 

Chakra

Wortelchakra, Voorhoofdchakra

Sterrenbeeld

Tweelingen, Weegschaal, Waterman, Kreeft, Schorpioen, Vissen

Hardheid

6 - 6,5

Vindplaatsen

Noorwegen

Verzorging

Larvikiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen 

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.