Kunziet

Kunziet is een spirituele beschermsteen die met een zachte trilling het Hartchakra opent. Kunziet maakt je zacht, tolerant en laat blokkades in je lichaam verdwijnen zodat er ruimte komt voor ontspanning.
Kunziet Splitarmband
€13,95
Prachtige Kunziet Splitarmband. Kunziet is een prachtige spirituele beschermsteen met een fijne zachte trilling die het Hartchakra opent. Kunziet maakt je zachter, toleranter en laat blokkades verdwijnen.Lees meer
Kunziet Splitarmband
Kunziet Kogelarmband - 6 mm
€18,95
Prachtige Kunziet armband met een doorsnede van 6 mm. Kunziet is een prachtige spirituele beschermsteen met een fijne zachte trilling die het Hartchakra opent. Kunziet maakt je zachter, toleranter en laat blokkades verdwijnen. Top kwaliteit!Lees meer
Kunziet Kogelarmband - 6 mm
Kunziet hanger met zilver oog - nr. 8
€49,95
Prachtige Kunziet hanger met 925 Sterling zilver oog. Kunziet is een prachtige spirituele beschermsteen met een fijne zachte trilling die het Hartchakra opent. Kunziet maakt je zachter, toleranter en laat blokkades verdwijnen. Top kwaliteit!Lees meer

Informatie en werking

Kunziet is een vorm van roze tot paarse Spondumeen en een prachtige spirituele steen. Kunziet heeft een fijne zachte trilling en opent het Hartchakra. Het is een steen die je wat zachter maakt, toleranter maakt en dat je je beter kunt verplaatsen in een ander. Kunziet is ook een steen van toewijding en ergens helemaal voor gaan. Het is een steen die blokkades laat verdwijnen als sneeuw voor de zon en zorgt ervoor dat je je beter kunt en durft te uiten. Kunziet zet je met beide benen stevig op de grond en is een fijne steen voor tegen examenvrees of wanneer je angst hebt om te falen. Deze fijne zachte steen helpt je om gefocust en geconcentreerd te kunnen blijven.

Kunziet is ook een sterke beschermsteen tegen negatieve energie of negatieve invloeden van andere mensen. De steen kalmeert en jaagt negatieve gevoelens en gevoelens van "klein maken" weg. 

Op lichamelijk gebied werkt Kunziet sterk op de schildklier en de bijschildklieren en beïnvloed Kunziet de doorbloeding van weefsels en organen. Kunziet helpt je om de bloeddruk te verlagen en heeft een positieve werking op het zenuwstelsel. Kunziet heeft een gunstige werking op de maag, lever en spijsvertering en kan gewichtsverlies stimuleren. 

Kunziet brengt je makkelijk in een heerlijk diepe meditatie. 

Kleur

Paars roze van kleur. Doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans.

Chakra

Alle Chakra's maar voornamelijk op het Hartchakra.

Sterrenbeeld 

Schorpioen

Eigenschappen

Hardheid: 6,5 - 7

Dichtheid: 3,2

Vindplaatsen

Verenigde Staten, Brazilië, 

Verzorging

Kunziet kan beter niet teveel blootgesteld worden aan water en door te veel zonlicht kan de steen verkleuren.

Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn bloghet ontladen en opladen vanedelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.