Goud Labradoriet

Naast de algemene eigenschappen van Labradoriet heeft Goud Labradoriet (Bytowniet) een zeer sterke connectie met het hogere bewustzijn. Goud Labradoriet zet je in je kracht en versterkt o.a. gaven zoals helderziendheid.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Labradoriet is een belangrijke beschermsteen en heelt wat is verzwakt en beschermt dat wat wordt bedreigd. Labradoriet ondersteunt bij slaapproblemen en wanneer 's nachts gedragen wordt helpt Labradoriet tegen snurken. Labradoriet heeft een gunstig effect op de hormoonhuishouding en helpt bijvoorbeeld bij menstruatieklachten of vruchtbaarheidsklachten. Ook heeft Labradoriet een gunstig effect op de spijsvertering en werkt de steen bloeddruk verlagend. 

Labradoriet is een steen die rustig maakt en geconcentreerd. Het is een steen die je met twee benen op de grond plaatst en maakt communicatief vaardig. Labradoriet leert voor jezelf opkomen. Labradoriet is ook een perfecte meditatiesteen en helpt connectie maken met gidsen en hogere energieën. Deze steen heelt en beschermt de aura tegen veel invloeden van buitenaf en creëert een krachtveld om de aura heen dat voorkomt dat negativiteit je vat op je krijgt. Zeer geschikt dus voor hypergevoelige mensen die vaak het gevoel hebben helemaal te worden leeggezogen door hun omgeving.

Naast de algemene werking van Labradoriet heeft Goud Labradoriet nog een aantal aanvullende eigenschappen.

Goud Labradoriet ook wel Bytowniet genoemd heeft een sterke connectie met het hogere bewustzijn. Goud Labradoriet is een krachtige steen en versterkt gaven zoals helderziendheid. Het is een steen die je in je kracht zet, zorgt voor vitaliteit en helpt je om contact te maken met je innerlijke wijsheid. Goud Labradoriet maakt je gevat en helpt je om je beter en krachtiger te uiten. Goud Labradoriet heeft een sterke invloed op de Zonnevlechtchakra en een positieve uitwerking op verschillende organen zoals de maag, milt, lever, galblaas en bijnieren. Goud Labradoriet heeft een gunstige werking bij menstruatieklachten, overgangsklachten en prostaatklachten. 

Kleur

Doorschijnend lichtgeel tot goudgeel

Chakra

Zonnevlechtchakra

Sterrenbeeld

LeeuwSchorpioen en Boogschutter

Hardheid

7

Vindplaatsen

Madagaskar 

Verzorging

Goud Labradoriet kan op alle manieren gereinigd of opgeladen worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.