Anhydriet

Anhydriet brengt je in contact met jezelf en terug naar je gevoel. Het is een steen die je helpt bij het vinden van je spirituele gaves en zet je op je eigen pad. Anhydriet verscherpt je waarnemingen en brengt rust in je hoofd.
Anhydriet Wit Trommelstenen
€3,95
Deze prachtige witte Anhydriet trommelstenen worden ook wel Wellen-Anhydriet genoemd. Brengt je in contact met jezelf en terug naar je gevoel. Helpt bij het vinden van je spirituele gaven en zet je op je eigen pad. Worden per stuk verkocht.Lees meer
Anhydriet Wit Trommelstenen

Informatie en werking

Anhydriet is de paarse variant van het blauwe Angeliet. Het is een echte engelensteen die je weer in contact kan brengen met jezelf en terug naar je gevoel. Anhydriet is een spirituele steen en helpt je met het vinden van je spirituele gaves. Het is een steen die je minder onzeker maakt en je vooruit brengt in je leven tijdens periodes dat je het gevoel hebt dat je vast zit. Dat je het allemaal niet meer zo goed weet. Anhydriet prikkelt je om iets te doen met je leven en het maximale eruit te halen. Het zet je op je eigen pad. 

Anhydriet maakt je scherper en verbetert je waarnemingen. Het is een steen die je beschermt bij geestelijke overbelasting, geeft rust in je hoofd en werkt dan ook goed bij hoofdpijn of klachten van migraine. Anhydriet heeft tevens een koortsverlagende en ontstekingsremmende werking. Het stimuleert de nieren en brengt de vochthuishouding in balans waardoor je minder last hebt van oedemen of vochtophopingen. Het heeft met name op het bindweefsel een ontgiftende werking. 

Kleur

Licht paars, roze, wit maar ook blauw en bruin. De blauwe variant heet Angeliet en de paarse variant Anhydriet. 

Chakra

Wortelchakra, Kruinchakra, Voorhoofdchakra

Sterrenbeeld

Waterman

Hardheid

3,5

Vindplaatsen

Duitsland, Chili, Italie, Oostenrijk, Polen, Madagaskar, Mexico

Verzorging

Anhydriet verdraagt geen water. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.