Spiritkwarts

Spiritkwarts ook wel Cactuskwarts genoemd brengt positieve energie en biedt krachtige bescherming. Het is een steen die energetische storingen en blokkades corrigeert en werkt sterk op de Chakra's.
Spiritkwarts - nr. 1
€165
Spiritkwarts ook wel Cactuskwarts genoemd brengt positieve energie en biedt krachtige bescherming. Het is een steen die energetische storingen en blokkades corrigeert en werkt sterk op de Chakra's.Lees meer
Uitverkocht
Spiritkwarts - nr. 1

Informatie en werking

Spiritkwarts wordt ook wel een Cactuskwarts of Zielenkwarts genoemd. Het kristal kenmerkt zich door de vele kleine kristalletjes die langs de oorspronkelijke kwartskristal groeien. Spiritkwarts komt voor in verschillende kleuren zoals de paarse Amethist Spiritkwarts en de gele Limoniet Spritkwarts.

Spiritkwarts brengt positieve energie en biedt bescherming. Spiritkwarts kan gebruikt worden om energetische storingen en blokkades te corrigeren en om een gebied af te schermen van negatieve energie. Spiritkwarts werkt ook sterk op de Chakra's en lijnt deze uit en brengt ze in balans. 

Op fysiek niveau kan Spiritkwarts een krachtige ondersteuning bieden bij hersenletsel en kalmeert deze mooie steen het zenuwstelsel. Het is een fijne steen om bij je te dragen tijdens stressvolle periodes of wanneer je je uitgeput voelt. Spiritkwarts is een steen die kan helpen tijdens het stervensproces, verzacht verdriet en geeft troost bij rouw. 

Kleur

Glanzend geel, licht roze en paars en alle kleurschakeringen daartussen

Chakra

Grijpt aan op alleChakra's

Hardheid

7

Vindplaatsen

Zuid-Afrika

Verzorging 

Spiritkwarts kan op alle manieren verzorgd worden. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.