Koper

Koper heeft een sterk aardende werking en maakt bewust. Opent je om liefde te geven en te ontvangen. Koper bevordert onder andere je creativiteit en laat je genieten van het leven.
Oeps...
Het lijkt erop dat er geen producten in deze categorie zitten. Keer hieronder terug naar de vorige pagina of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina

Informatie en werking

Koper is een fijne energetische geleider en heeft een sterk aardende werking. Koper maakt je bewust en opent je om liefde te geven en te ontvangen. Koper bevordert creativiteit en laat je weer genieten van het leven. Op lichamelijk vlak helpt Koper bij ontstekingen en helpt bij allerlei soorten van krampen. Koper stimuleert onder andere de ijzeropname en gaat bloedarmoede tegen. 

Kleur

Bruin Rood

Chakra

Wortelchakra, Hartchakra

Sterrenbeeld

Stier

Hardheid

3

Vindplaatsen

Duitsland, Rusland, Verenigde Staten, Kazachstan, Indonesië, Polen, Zambia, Zaïre en Australië.

Verzorging

Koper kan beter niet teveel blootgesteld worden aan water. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen, mineralen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen af en toe kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen, mineralen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.
Copyright©: alle foto's zijn door Kristalmeester gemaakt en eigendom van Kristalmeester. Teksten en foto's mogen niet gekopieerd, gebruikt of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Kristalmeester.