Git

Git heeft een sterk aardende werking en voert negatieve energie uit de aura af aan moeder aarde. Helpt bij het bepalen van je levensdoel en zet je op het juiste pad. Maakt wilskrachtig en helpt je om je doel te bereiken.

Informatie en werking

Git is verkoold fossiel hout van honderden miljoenen jaren oud en wordt ook wel Gagaat genoemd. Git heeft een sterk aardende werking en voert de negatieve energie uit de aura af aan moeder aarde. Git helpt bij het bepalen van je levensdoel en zet je op het juiste pad. Negatieve gedachten worden losgelaten en passiviteit wordt omgezet in een actieve doelgerichte levenshouding. Git maakt wilskrachtig en helpt je om je doel te bereiken. De grote angst voor het onbekende neemt af. 

Git heeft een sterk zuiverende werking en ondersteunt de lever, de milt, het immuunsysteem en de spijsvertering. Git helpt ook bij het verminderen van migraine klachten en gewrichtsklachten zoals artritis en artrose. Daarnaast heeft Git een positieve werking bij maagkrampen en menstruatiekrampen. 

Kleur

Zwart tot Staal Zwart

Chakra

Wortelchakra

Sterrenbeeld

Leeuw, Boogschutter, Waterman

Hardheid

2,5 - 4

Dichtheid

1,19 - 1,35

Vindplaatsen

Mongolie, Rusland, Engeland

Verzorging

De beste manier om Amazoniet te gebruiken is door de steen te dragen of door deze op het lichaam te leggen. Amazoniet verdraagt water over het algemeen minder goed. Meer informatie over de verzorging van edelstenen is te lezen in mijn blog het ontladen en opladen van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten en kunnen hier en daar kleurverschillen of oneffenheden bevatten. Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.